Sorin Grindeanu către Liviu Dragnea: Există riscul ca PSD să piardă guvernarea

Sorin Grindeanu către Liviu Dragnea: Există riscul ca PSD să piardă guvernarea

Sorin Grindeanu către Liviu Dragnea: Există riscul ca PSD să piardă guvernarea

by June 15, 2017 0 comments
Premierul Sorin Grindeanu a declarat joi ca in acest moment “exista riscul iminent ca PSD sa piarda guvernarea” si cere “o larga consultare in partid”,  in conditiile in care “in acest moment ii transferam practic presedintelui Iohannis toata puterea in Romania”.

“Exista riscul iminent ca PSD sa piarda guvernarea, iar in acest moment ii transferam practic presedintelui Iohannis toata puterea in Romania. Nu putem accepta aceasta situatie! Va propun o larga consultare in partid, cu toti cei care muncesc si cred in mod real in PSD!”, a scris Sorin Grindeanu, pe contul lui de Facebook.

Acesta a reafirmat ca nu se “agata in niciun fel de functia de prim-ministru” ci doreste doar sa se asigura ca presedintele “va nominaliza un premier tot din partea PSD”. “Atunci sunt gata sa imi prezint demisia”, a scris Grindeanu.

Primul ministru le cere membrilor de partid sa “cantareasca bine” ceea ce decid in sedinta care are loc joi la PSD in conditiile in care “avem o datorie fata de Romania”.

“Partidul nostru a fost mereu un reper de stabilitate, pe noi nu ne definesc crizele interne. PSD trebuie sa ramana un pilon de competenta si responsabilitate”, incheie acesta.

 
Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.