Victor Ponta: Cum își sabotează Dragnea propriul Guvern. Tendințele sinucigașe ale PSD

Victor Ponta: Cum își sabotează Dragnea propriul Guvern. Tendințele sinucigașe ale PSD

Victor Ponta: Cum își sabotează Dragnea propriul Guvern. Tendințele sinucigașe ale PSD

by June 11, 2017 0 comments

“Nu credeam sa mai traim in Romania situatia in care conducerea unui Partid isi saboteaza propriul Guvern”, scrie Victor Ponta duminica pe Facebook acuzand ca, in media, conflictul  dintre “echipa Premierului Grindeanu si echipa Dragnea – Firea” a avut un impact mai mare decat intalnirea istorica Trump-Iohannis si decat votarea legii salarizarii.

Postarea lui Ponta:

“Romania este clar o tara cu tendinte sinucigase!!! Cel putin asa inteleg cand vad ce subiecte au fost principale saptamana aceasta!!!

Legea Salarizarii este chiar o tema fundamentala – atat pentru bugetari cat si pentru mediul privat / intalnirea Trump – Iohannis chiar a fost una istorica ( cu efecte sistemice care se vor intinde dincolo de mandatul prezidential al celor doi si care vor influenta generatiile urmatoare din tara noastra)! 

Si totusi daca va uitati principala tema politica in media ( si deci in opinia publica activa) a fost conflictul intre Echipa Premierului Grindeanu si Echipa Dragnea – Firea !!! Un subiect total toxic, artificial, pornit exclusiv din ambitii si frustrari personale, irelevant pentru viata romanilor si care afecteaza grav implementarea unor proiecte fundamentale ( de la Legea Salarizarii la Parteneriatul cu SUA) !!! 

Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca dupa PNTCD in 1999 nu credeam sa mai traim in Romania situatia in care conducerea unui Partid isi saboteaza propriul Guvern ( chiar daca ceva oarecum asemanator s-a incercat in Toamna anului 2015)! 

Sper totusi ca ratiunea si bunul simt atat al membrilor PSD cat si al romanilor in general sa impuna scoaterea acestui subiect toxic de pe agenda!!! Altfel vom plati toti un pret mare si nemeritat!”

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, sambata, la Romania TV, ca este posibil ca premierul Sorin Grindeanu sa fi preferat un alt “spate politic” decat cel asigurat de catre social-democrati.

Intrebat vineri daca in PSD exista pepiniera de potentiali inlocuitori ai premierului Sorin GrindeanuDragnea a sustinut ca “PSD e un partid mare, are nu numai pepiniera, are si padure”.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.