Doar pentru muritorii de rând! Soția președintelui se crede mai presus de lege

Doar pentru muritorii de rând! Soția președintelui se crede mai presus de lege

Doar pentru muritorii de rând! Soția președintelui se crede mai presus de lege

by December 11, 2018 0 comments

Carmen Iohannis a sfidat, din nou justiția și a refuzat să vină în fața procurorilor pentru a da socoteală în dosarul penal privind achiziționarea ilegală de către familia președintelui  a imobilului din strada Nicolae Bălcescu numărul 9.

Este a doua oară când consoarta șefului statului folosește diferite subterfugii ( de această dată o adeverință medicală) pentru a evita contactul neplăcut cu oamenii legii. Este de semnalat și atitudinea pasivă a organelor de anchetă care refuză să reacționeze în acestei aroganțe manifestate de cetățean al României care se crede mai presus de lege.  In acest context trebuie precizat că doamna Iohannis poza vineri, alături de elevi de-ai ei, de la școala unde predă, zâmbitoare și în bună formă.

Pentru a ne reaminti de faptele ”penale” la care se face referire în plângerea depusă depusă de Lumea Justiției, în urma căreia s-a constituit dosarul pe numele lui Carmen Iohannis, publicăm ce spuneau procurorii de la Curtea de Apel Alba Iulia, prin 2005, când îl condamnau pe un secretar de primărie pentru falsificarea unor documente în favoarea familiei prezidențiale, pe baza cărora, Carmen și Klaus puneau mâna pe un imobil din centrul Sibiului.  „ În ceea ce-i privește pe Iohannis Carmen, Lăzurca Georgeta(n.r. mama lui Carmen Iohannis), Baștea Ioan și Suciu Dorin- avocat, cauza urmează a fi disjunsă și trimisă Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu pentru efectuarea cercetărilor penale necesare soluționării acesteia sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de instigare la fals intelectual, uz de fals, mărturie mincinoasă “.( Citește mai mult AICI)


Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.