Te-ai săturat să joci doar cu setări pe Low? Iată cum poți să ajungi în sfârșit la Ultra fără să aștepți luni întregi!

Te-ai săturat să joci doar cu setări pe Low? Iată cum poți să ajungi în sfârșit la Ultra fără să aștepți luni întregi!

Te-ai săturat să joci doar cu setări pe Low? Iată cum poți să ajungi în sfârșit la Ultra fără să aștepți luni întregi!

by February 14, 2019 0 comments

Să ai un hobby precum jocurile video înseamnă să scoți din portofel niște sume… iar dacă vrei să fi în pas cu specificațiile tehnice care devin tot mai picante de la an la an, ai nevoie de fonduri și economii bine gândite. Probabil ești destul de mândru pentru faptul că ai reușit să joci toate jocurile apărute în 2012 sau 2014 dar cu cele de la Witcher 3 încoace ce faci?

Cu siguranță ți-a crescut pofta să încerci și tu titluri super populare precum Monster Hunter: World, noile Assasins Creed sau poate chiar și cel mai bun joc al anului trecut: God of War. Dar… un simplu laptop cu o placă video Nvidia model m nu te va ajuta prea mult. Ei bine, să știi că lucrurile stau în favoarea ta, pentru că nu este neapărat nevoie să ții de salariu luni de zile până o consolă sau un PC nou va intra pe mâinile tale.

Orice consolă vrei, plata o faci când poți…

Atunci când ești tânăr, bugetul pentru astfel de platforme precum: un PC performant, Un PS4 sau chiar și un Nintendo Switch deseori tinde să depășească sumele alocate unui hobby. Un astfel de moment există în viața tuturor, mai ales când îți dorești ceva și nu mai vrei să strângi câte puțin din fiecare salariu, acest lucru te determină să vrei o soluție mai rapidă și totodată și sigură. Tocmai de aceea încearcă creditul pe loc de la Creditfix și fără să îți pui problema dobânzii, vei putea de îndată să-ți iei acea consolă pe care o visai de atâta timp.

Este ca și cum i-ai zice mamei să te împrumute cu niște bani și ii dai tu când poți, chiar și peste două luni. Ai totuși nevoie de un buletin, să ai peste 18 ani, să ai cetățenie Română și un venit de minim 500 de lei care să îți fie virați prin intermediul unui card bancar. Dincolo de asta, poți chiar acum să începi să te uiți după varianta de PC, componente sau console.

Nici măcar nu trebuie să te ridici de pe scaun

Odată ce ți-a fost acceptat creditul, banii vor intra instant pe contul tău, fără să te deplasezi la vreo bancă sau bancomat. De asemenea, atunci când trebuie să returnez banii, ai doar grijă să îi ai în cont, astfel ei vor fi retrași automat fără ca tu să fii nevoit să îți întrerupi planurile.

Dacă preferi să te informezi mai bine despre această oportunitate, intră pe Creditfix unde vei putea să te consulți cu toate posibilitățile de care poți dispune, împreună cu răspunsuri la orice întrebare ai putea avea.

Ca să joci cele mai bune titluri ale acestei industrii vei avea cu siguranță nevoie de o consolă, pentru că jocuri fantastice precum Red Dead Redemption, Horizon Zero Dawn sau God of War sunt prezente doar pe aceste platforme. Te vor costa sub, sau în jur de 2000 de lei cu tot cu jocuri, dar probabil ești deja conștient de asta. Tocmai de aceea, este bine să știi că acest împrumut îl poți face fără absolut nici o dobândă până la suma de 2000 de lei cu o perioadă de rambursare de maxim 62 de zile. Perioadă care este destul de rezonabilă ținând cont că este vorba de o sumă până în 2000 de lei.

În cele din urmă, această oportunitate merită luată în considerare, mai ales dacă ești un împătimit al jocurilor video iar situația de elev sau student îți pune doar obstacole financiare între tine și peisaje extraordinare ca și cele din Witcher pe Ultra.

 

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.