VARSATORII sunt un mister pentru tine? Iata o analiza generala a acestui semn zodiacal!

VARSATORII sunt un mister pentru tine? Iata o analiza generala a acestui semn zodiacal!

VARSATORII sunt un mister pentru tine? Iata o analiza generala a acestui semn zodiacal!

by February 7, 2019 0 comments

Cunosti un Varsator si ai vrea sa il cunosti mai bine, insa acesta nu se lasa citit foarte usor? Reprezentantii acestei zodii sunt persoane foarte ambitioase, care odata ce isi stabilesc un tel, vor face orice le sta in putinta pentru a-l atinge. Majoritatea persoanelor care se afla sub acest semn zodiacal au o personalitate puternica, care insa se resimte in adolescenta, nu din primii ani de viata. In aceasta perioada caracterul lor incepe sa se definitiveze, devenind din ce in ce mai vizibila pofta lor pentru cunoastere, pentru autocunoastere si dezvoltare.

 

Analiza complexa a VARSATORILOR

 

Fiind o zodie caracterizata printr-un simt rational puternic, Varsatorii au tendinta de a-si construi un plan pentru orice etapa din viata lor, astfel incat sa fie pregatiti, indiferent de provocarile pe care le intampina de-a lungul anilor. Acesti nativi sunt foarte buni afaceristi, exceland in orice industie, daca au oportunitatea de a aduce inovatie, de a-si lasa amprenta intr-o evolutie (a companiei, a domeniului, etc.).

Varsatorii incearca inca de la varste fragede sa isi gestioneze capitalul financiar, atat pentru a investi in viitorul lor, cat si pentru a se putea bucura de realizarile pe care le au.

Astfel, datorita afinitatii pentru investitiile facute in calitatea inalta, acesti nativi sunt mult mai deschisi catre achizitionarea unui imobil precum locuintele din RomcoRezidential, ansamblu rezidential in Bucuresti, acesta avand ca avantaj nu doar pozitionarea sa, ci si o multitudine de mijloace de transport in apropiere, asemenea numeroaselor institutii de invatamant si a centrelor comerciale.

Deseori, tinerii opteaza pentru achizitionarea unei garsoniere sau a unui apartament cu 2 camere, asigurandu-si traiul intr-o locuinta personala, fara a fi nevoiti sa isi asume un angajament financiar foarte mare. Imobilele precum cele regasite pe acest link, sunt ideale atat pentru persoanele single, cat si pentru cuplurile care hotarasc sa faca acest pas.

Investitiile pe care nativii acestei zodii le fac, sunt in majoritatea cazurilor asigurari ale unui viitor prosper, Varsatorii avand nevoie sa detina controlul asupra necunoscutului, asupra imprevizibilului. Desi ei exceleaza la capitolul improvizatie, fiind foarte buni actori, debordand de o creativitate iesita din comun, exista anumite sigurante care stau la baza increderii pe care reprezentantii acestui semn zodiacal o au.

Echilibrul pe care simt nevoia sa il obtina si mentina trebuie sa fie valabil pe toate planurile, exceptiile aparand doar in cateva perioade din viata lor, deseori acest lucru intamplandu-se dupa o schimbare majora, dupa un eveniment marcant. Acest semn zodiacal este dispus sa investeasca tot ceea ce este necesar pentru a avea succesul pe care si-l doreste, muncind peste masura, avand ambitia si puterea de a depasi orice situatie intampina, oricat de dificila ar fi.

Caracterul si personalitatea sunt foarte greu de generalizat pentru toti reprezentantii unui semn zodiacal, deoarece depind foarte mult de factori variabili, precum familia, starea materiala, predispozitia genetica, mediile de dezvoltare, experienta personala si nu numai. Cu toate acestea, deseori exista trasaturi care sunt regasite in cazul mai multor nativi. Varsatorii au tendinta de a se impune verbal, fiind autoritari prin siguranta pe care o emana, in mod special in situatiile critice. Pasiunea lor pentru cultura sociala, mondiala, insa si curiozitatea fata de domeniul tehnic le dezvolta capacitatea de improvizatie, la un nivel greu de egalat.

Datorita focusarii pe cariera si viata sociala, Varsatorii nu acorda o atentie foarte mare asupra vietii private, lasand in plan secundar relatia de cuplu. Cu toate acestea, odata ce considera o persoana suficient de potrivita pentru a o lasa dincolo de scutul pe care il afiseaza, va investi energie si timp pentru a-si construi o viata de familie ideala. Dragostea acestor nativi este pasionala si sincera, facandu-i sa depaseasca orice bariera pentru bunastarea persoanei iubite. Este foarte important insa, ca reprezentantii acestui semn zodiacal sa aiba spatiul personal intact, pentru a nu simti nevoia sa evadeze, fiind in relatie pentru ca EI VOR, nu datorita circumstantelor.

 

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.