O invitație cât politica externă a României. Eurgen Tomac, acasă la Donald Trump

O invitație cât politica externă a României. Eurgen Tomac, acasă la Donald Trump

O invitație cât politica externă a României. Eurgen Tomac, acasă la Donald Trump

by March 24, 2019 0 comments

PMP reușeste să capteze atenția internațională prin o serie de acțiuni externe, atât în Uniunea Europeană, cât și peste Ocean. Un prilej pentru a demonstra în campania electorală pentru Parlamentul European, capacitatea acestui partid de a reprezenta interesele țării noastre, peste hotare. După ce Eugen Tomac, președintele PMP a fost alături de liderul Partidului Popular Europena, Manfred Weber pentru intenția de a sancționa politica anti-europeană a lui Viktor Orban, acesta s-a deplasat în SUA, la invitația Partidului Republican, pentru a participa la un summit organizat de Donald Trump. Cu această ocazie, Tomac s-a întâlnit cu Trump, cu care a schimbat câteva cuvinte legate de rolul României pe scena internațională.

Eugen Tomac a afirmat, într-o postare pe Facebook, că a fost invitat la reşedinţa din Florida a preşedintelui SUA Donald Trump, la o cină festivă organzată de Partidul Republican cu prilejul “Lincoln Day”, ocazie cu care i-a adresat liderului de la Casa Albă invitaţia de a vizita România. „Acasă la Preşedintele Trump. În această seară am fost invitat la reşedinţa din Florida a Preşedintelui Statelor Unite, Donald Trump, la o cină festivă organzată de Partidul Republican cu prilejul “Lincoln Day”. Am răspuns acestei invitaţii din partea partenerilor mei politici din Statele Unite, deoarece eu cred cu tărie în parteneriatul dintre statele noastre. Gazda noastră, familia Trump, a oferit tuturor celor prezenţi o adevărată lecţie de patriotism. A fost o seară în care am auzit multe lucruri frumoase despre America şi despre cum se face politica activa în cea mai veche şi consolidată democraţie din lume”.

În același timp, Tomac a declarat, într-o altă postare pe FB, că ”l-am cunoscut la recepția de “Lincoln Day” și pe Donald Trump Jr., fiul Președintelui Statelor Unite, care mi-a spus că a vizitat România și ca i-a placut foarte mult în țara noastră, iar eu i-am adresat invitatia de a reveni la București. Facem ce trebuie pentru România si viitorul nostru euro-atlantic. Doar așa putem face din nou România puternica și mare!”

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.