Direct de pe scenă, la numărat pensii. Cum a fost parașutată la Ministerul Muncii, o progenitură de laborator, marca Hava-Roman

Direct de pe scenă, la numărat pensii. Cum a fost parașutată la Ministerul Muncii, o progenitură de laborator, marca Hava-Roman

Direct de pe scenă, la numărat pensii. Cum a fost parașutată la Ministerul Muncii, o progenitură de laborator, marca Hava-Roman

by December 12, 2019 0 comments

Noua putere se grăbește să-și numească clientela politică în funcții publice după ce au golit de PSD portofoliile din ministere și Guvern. Binențeles, tot pe metode veche utilizată de ”ciuma roșie” și blamată de PNL, dar pe vremurile uitate ale opoziției. Baronii locali își trimit progeniturile în înaltele funcții ”nobiliare”, de secretari de stat, directori diretori generali, în ministere, pe alese și pe interese.

Ne-am aștepta ca mai marii județelor din PNL să trimită la Capitală, în fruntea statului român, oameni bine pregătiți, instruiți, cel puțin cu față de profesionist. Mai ales că liberalii au trâmbițat ani de zile dictonul incompetenței pesediste, urlînd neîncetat politizarea instituțiilor. Dar cu ce ne-am ales după venirea Guvernului Orban?.

Mergem pe un caz concret: Căpetenia sa, Mircea Hava, mai marele liberalilor din Alba l-a trimis secretar de stat la Ministerul Muncii, pe pajul său de curte, Alin Ignat, o progenitură inocentă de doar 30 de ani, care are însă o calitate politică incontestabilă: este finul gălăgiosului deputat Florin Roman, unul dintre cei care a patentat acuzația de nepotism la adresa PSD. Ce-l mai recomandă pe acest tânăr pentru acest post cu greutate din Ministerul Muncii ? Poate, calitatea lui de președinte al TNL Alba, poate cea de consilier local Alba Iulia, dar nu în ultimul rând, vocea și talentul muzical pe care le deține. Poate întreaga asa carieră de om de afaceri, lăudată de nașul său, Florin Roman, el deținând o cafenea de cartier.

Dar, este de adus în atenția publică și faptul că, în întreaga și laborioasa sa carieră politică, el s-a remarcat printre tinerii liberali prin inclinația sa către muzică, el exprimând-se foarte ușor, în fața electoratului său, în sunete și versuri, așa cum ne arată unele videoclipuri care circulă, viral, pe internet. Pe pagina lui de Facebook, virale sunt și imagini angelice cu ministrul Violeta Alexandru, umăr la umăr, apropiați și zâmbitori,  de remarcat fiind și laudele pline la substanță la adresa titularului de la Muncă( tot de pe fb lui personal).

De asemenea, în multele sale laudatio, este menționat și primarul interimar al municipiului Alba Iulia, Paul Voicu, șeful său pe linie administrativă, tânărul Ignat, reușind să nu uite pe nimeni în pelerinajul sentimentelor publice manifestate față de ”prorocii„ lui politici. Și, nu în ultimul rând, o informație interesantă: mama lui Ignat a fost numită, de curând, inspector general adjunct pe județul Alba. Pe bune?!

 

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<