Îmbrâncirea și târârea în cătușe a unui om în suferință nu are de-a face cu justiția

Îmbrâncirea și târârea în cătușe a unui om în suferință nu are de-a face cu justiția

Îmbrâncirea și târârea în cătușe a unui om în suferință nu are de-a face cu justiția

by March 4, 2020 0 comments
Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, susține că ceea ce s-a întâmplat în cazul Sorinei Pintea este ”revoltător„, iar ”îmbrâncirea și târârea în cătușe pe scările spitalului a unui om aflat în suferință nu au nimic de a face cu justiția”. Ciolacu îl atacă și pe Ludovic Orban.
”Este revoltător cum pentru unii se găsesc soluții pentru a le fi respectate drepturile, iar pentru alții, nu. Ceea ce am văzut cu toții ieri în cazul Sorinei Pintea este un odios dublu standard în respectarea drepturilor fundamentale ale omului! Îmbrâncirea și târârea în cătușe pe scările spitalului a unui om aflat în suferință nu au nimic de a face cu justiția. Justiția trebuie să se facă de către judecători și în sala de judecată, nu la televizor! Spectacolul public prin care se distrug viețile unor oameni trebuia să înceteze demult”, a comentat, miercuri, pe Facebook, liderul PSD.
Ciolacu face trimitere la președintele PNL și premierul Ludovic Orban, care a fost nevoit să se retragă din cursa pentru primăria Capitalei în 2016, din cauza unui dosar penal, pentru ca, ulterior, să fie achitat definitiv. În context, el se întreabă cine va plăti pentru „umilința” la care este supusă acum Pintea, în cazul în care instanța va decide că este nevinovată.
”Politica e una, și acolo #PSD a luat măsuri clare. Dar cine va răspunde pentru toată această umilință publică la care este supusă acum Sorina Pintea dacă, în final, va fi achitată la fel ca Ludovic Orban?!”, a mai susținut el.
Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.