Mafia imobiliară blochează conturile Capitalei. Costel Constanda, refuzat în Satul Francez

Mafia imobiliară blochează conturile Capitalei. Costel Constanda, refuzat în Satul Francez

Mafia imobiliară blochează conturile Capitalei. Costel Constanda, refuzat în Satul Francez

by August 7, 2020 0 comments

Costel Constanda a explicat, pentru MEDIAFAX, de ce a blocat conturile Primăriei Capitalei: „Nu vrea să renunţe la niciuna din miile de proprietăţi”, spune omul de afaceri, care a venit și cu două variante, însă CGMB a respins pentru a patra oară să îi dea teren în Satul Francez.

Costel Costanda a declarat că în cadrul Primăriei București există o comisie mandatată de către primarul general să poarte negocieri cu el cu cu avocaţii săi pentru a fi găsite soluţii astfel încât să fie stinse datoriile pe care Municipalitatea le are faţă de omul de afaceri.

„Această comisie a dorit să salveze o parte cât mai mare a lichidităţii bugetare şi astfel a oferit, în schimbul sumelor datorate, terenuri şi alte bunuri aflate în proprietatea privată a Primăriei Capitalei. Necunoscând situaţia juridică a proprietăţilor Primăriei oferite în schimbul banilor, am ales două variante: 1. Cumpăr o parte din fosta mea proprietate, Satul Francez, căreia îi cunoşteam situaţia juridică, sau 2. Să scoată Primăria la licitaţie întreaga proprietate ( tot Satul Francez ) pentru a produce lichidităţi şi astfel să-mi plătească banii sau o mare parte din banii pe care mi-i datorează”, a spus Costanda.

Potrivit omului de afaceri, totul era valabil sub condiţia obţinerii aprobării Consiliului General a uneia din aceste variante.

„Niciuna din aceste propuneri nu a fost agreată de către Consiliul General al Municipiului București. Am înţeles că Primăria nu are lichidităţi pentru a-şi plăti datoriile faţă de mine, dar faptul că nu vrea să renunţe la niciuna din miile de proprietăţi pe care le deţine, m-a determinat să blochez conturile acestei instituţii” a declarat, pentru MEDIAFAX, omul de afaceri Costel Constanda.

Primăria Capitalei a fost executată silit pentru suma de 3,8 milioane de euro.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.