Vrei să ai o bucătărie personalizată? Iată 3 lucruri pe care le poți face în acest sens!

Vrei să ai o bucătărie personalizată? Iată 3 lucruri pe care le poți face în acest sens!

Vrei să ai o bucătărie personalizată? Iată 3 lucruri pe care le poți face în acest sens!

by August 25, 2020 0 comments

Bucătăria este un loc foarte special, în care îți petreci timpul, chiar dacă îți place să gătești sau nu. Totuși, pentru a te simți bine în această încăpere, este important să o amenajezi într-un mod plăcut și primitor, care să te atragă din toate punctele de vedere. Poate fi dificil să alegi ceea ce ți se potrivește și să creezi un cadru uniform, de aceea există câteva secrete pe care le poți pune în practică pentru a reuși.

Află care sunt cele 3 lucruri pe care le poți personaliza pentru a crea o bucătărie modernă!

 

  • Mobilierul

 

Mobilierul este esențial când vine vorba despre decorul general al bucătăriei. Fiind un spațiu în care acesta ocupă un loc considerabil, atenția ta trebuie să se îndrepte către atmosfera pe care o creează.

Prin urmare, alege culori care să fie pe gustul tău și care să se afle în armonie cromatică. Fie că optezi pentru nuanțe deschise, precum alb sau crem, fie că le preferi pe cele mai închise, precum Bordeaux sau negru, secretul este să se îmbine într-un mod elegant și rafinat.

De asemenea, masa din bucătărie este o piesă esențială, mai ales dacă nu ai o zonă specială de dining în altă încăpere. Pentru a te simți confortabil atunci când iei masa, este bine să alegi mobilierul potrivit, pentru a crea un spațiu comod și îmbietor. Dacă nu știi pentru ce să optezi, intră pe site și descoperă modelele disponibile. Cu așa o varietate, cu siguranță vei găsi un produs pe gustul tău!

 

  • Electrocasnicele

 

Electrocasnicele pot schimba cu totul aspectul din bucătărie. Deși par a fi doar niște obiecte utile, acestea influențează, în mod direct, aspectul stilistic. Este recomandat să păstrezi o notă comună, la nivel de design, între toate elementele din bucătărie. Totuși, atunci când vrei să achiziționezi astfel de produse, este esențial să ții cont de mai multe lucruri.

Dincolo de estetică, nu trebuie să uiți de caracteristicile tehnice pe care le au! Există o serie de criterii pe care te poți baza în ceea ce privește selectarea unor astfel de aparate. Așadar, păstrează un echilibru optim între lookul acestora și funcțiile pe care le oferă și, astfel, vei reuși să ajungi la rezultatul dorit!

 

  • Accesoriile

 

Chiar și la cel mai mic nivel, designul este definitoriu. Accesoriile pot părea mai puțin importante, însă ele fac parte, la rândul lor, din ansamblu. Așadar, ține cont de toate detaliile – tacâmurile, prosoapele, fața de masă sau modalitățile de depozitare aflate la vedere (cutii, borcane, caserole, etc.). Este destul de greu să iei în considerare fiecare amănunt, însă, dacă vei izbuti, se va schimba, în primul rând, feeling-ul și, apoi, decorul general al încăperii.

Prin urmare, poți lua în considerare mai multe sfaturi și secrete, care te vor ajuta să-ți amenajezi o bucătărie personalizată, în care să te simți bine în orice moment. În mod cert, vei petrece mult mai mult timp aici, odată ce te vei relaxa în atmosfera creată de tine. Poți testa rețete inedite sau poți mânca bunătăți împreună cu cei dragi – orice ai face, cu siguranță va fi minunat!

 

Sursa foto: pixabay.com

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.