Armand Clotilde: O lecție de imoralitate în politică

Armand Clotilde: O lecție de imoralitate în politică

Armand Clotilde: O lecție de imoralitate în politică

by September 23, 2020 1 comment

Armand Clotilde este un personaj  lipsit de caracter, cel puțin politic, susțin surse din interiorul USR. Ea are  obiceiul să se folosească de oameni și apoi să se debaraseze de ei, după ce își atinge scopurile personale. Sursele noastre ne-au povestit cum a exploatat personal, în 2017,  în calitate de consilier local,  scandalul proprietarilor din cartierul Greenfield, situat în Pădurea Băneasa. Mai întâi le-a promis că îi ajută, fiind prezentă, printre ei, stând de vorbă cu ei și adunând toate plângerile lor, mai ales în campania electorală din 2016, când a candidat pentru funcția de primar,  ca în final, după alegeri, în consiliul local să voteze împotriva lor, adică împotriva  construirii unui drum de acces în cartier, prin pădurea Băneasa. Totul, după ce s-a creat un val de proteste,  venit din partea ecologiștilor, susținut de o parte a presei.

”A speculat în mod murdar momentul, în favoarea sa și i-a trădat pe bieții oameni. Foarte urât din partea ei. După ce s-a dus și a adunat informații de la proprietarii din Greefield, a întors armele și a folosit totul împotriva lor”, ne-au mai spus sursele citate.

Clotilde a creat o situație foarte dificilă în ședința consiliului local. ” Mulți locatari din cartierul Greenfield au participat la dezbaterea hotărârii consiliului local privind crearea unui drum de acces și așteptau sprjinul doamnei Armad Clotilde, așa cum le-a promis în campania electorală din 2016, dar și după.  Însă,  între timp, ea s-a răzgândit li le-a dat ordin consilierilor locali, în calitate de lider al grupului USR, să voteze împotriva proiectului. Fapt ce a declanșat un val de îndignare în rândurile oamenilor veniți special să asiste la luarea unei decizii în favoarea lor”, ne-au mai spus sursele citate.

A fost vorba despre o josnică atitudine față de unii alegători din sectorul 1, o trădare a intereselor acestora, în fața unor speculații de imagine, care păreau că îi sunt mai favorabile. O mare mirare ar fi produs atitudinea lui Clotilde  și în rândul consilierilor locali ai propriului partid, care deciseseră, pe linie politică,  să voteze o rezoluție în favoarea celor din cartierul Greefield, dar, pe ultim moment, pentru că a apărut protestul unor ecologiști, aceasta le-a impus să se pronunțe împotrivă.

Potrivit presei din acea perioadă ”accesul în cartierul Greenfield, dezvoltat de “Impact Developer&Contractor” în zona Băneasa, din nordul Capitalei, se desfăşoară cu greutate, de peste un an de zile, după ce unul dintre cele două drumuri care făceau legătura dintre cartier şi şoselele principale a fost închis, ca urmare a demersurilor făcute de Fundaţia Eco-Civica, în vederea salvării pădurii”.( bursa.ro).

“Singurele victime ale luptei surde dintre dezvoltator, ONG-uri şi partidele politice suntem noi, oamenii acestui cartier”, a spus un locuitor al cartierului. Un alt locuitor din cartierul Greenfield semnala atunci aceeași problemă: “De mai bine de şase ani locuiesc în cartierul Greenfield, din nordul Bucureştiului. De peste un an, însă, viaţa noastră este dată peste cap din cauza închiderii drumului din pădure, una dintre cele două căi de acces în cartier, «Vadul Moldovei» pentru cunoscători. Trafic infernal, blocaje, nervi pe aleea Teişani, singurul drum rămas în funcţiune”, mai scria bursa.ro.

Locuitorii din Greenfield mai spuneau că ”aliaţi de nădejde îi sunt cei din USR, un partid plin de intenţii bune, pe care, de alfel, l-am şi votat, dar care reuşeşte, de cele mai multe ori, să dea cu bâta în baltă”. Potrivit surselor noastre, Clotilde și-a făcut campanie electorală intens în acea zonă, la alegerile din 2016, în calitate de candidat la Primărie și le-a promis oamenilor că le va rezolva problemele.

Însă, după alegeri, pentru că nu a mai fost nicio miză electorală, Clotilde le-a întors spatele, oamenilor. S-a folosit de ei, le-a ”furat” voturile, iar apoi i-a trădat. Exact când aveau mai mare nevoie de consilierii locali ai USR, ai căror lider era Clotilde.  În 2017, mai tentantă i s-a părut doamnei Armand o poziție ecologistă, pentru că așa era valul, dictat de mass-media.

 

Facebook Comments Box

1 Comment so far

Jump into a conversation
 1. dumitrescu
  #1 dumitrescu 25 September, 2020, 19:31

  Ce interesant sa citezi sursele anonime din interior in ajun de alegeri deoarece așa poți încerca sa demobilizezi acei oameni , in realitate nu te poți baza pe altcineva în afara unor nemulțumiți care pot sa fie oriunde, dovada ca au si migrat spre PSD câțiva in timp.
  Despre Greenfield, care este un caz clasic de înșelare a așteptărilor si de folosirea a clienților pentru a solicita ceea ce in mod normal trebuie sa se realizeze de la bun început pe costurile dezvoltatorilor. In general aceste obligații sunt ocolite cu spaga, ceea ce s-a întâmplat probabil si acum deoarece Clotilde a obținut de la IMPACT contra unei garanții de 2 milioane de euro care urma sa fie executata de primărie pentru a realiza ea acele facilitați in caz ca nu sunt realizate de dezvoltator. Dar primarul actual a deschis un drum slab amenajat care nu facilitează un acces suficient așa cum rezulta din promisiunile obținute de Clotilde, trebuia votata acea varianta care punea dezvoltatorul in slujba cetățeanului si nu primăria in slujba dezvoltatorului scutind dezvoltatorul de costuri de 2 milioane de euro.
  PE lângă acel acces se mai puteau obține Lărgire la DN1 pe aleea Teișani, drum către Tunari –Pipera , scoală si grădiniță dovada se găsește si aici. In rest trebuie sa avem grija de pădure si sa dezvoltam cat mai bine rute mai puține prin ea, deci ce exista sa fie in parametrii buni si nu pretext pentru 100 de ha de blocuri in pădure.
  Iată un link interesant
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3830724593622577&set=a.149789048382835&type=3&theater
  in viitor cetatenii e bine sa fie uniti cu cei care chiar le vor binele

  Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.