Revoltă puternică în PNL: De numele lui Orban se va lega una dintre cele mai mari trădări din partid

Revoltă puternică în PNL: De numele lui Orban se va lega una dintre cele mai mari trădări din partid

Revoltă puternică în PNL: De numele lui Orban se va lega una dintre cele mai mari trădări din partid

by December 23, 2020 0 comments

Şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL a fost convocată pentru marţi seara, de la ora 22.30, în sistem videoconferinţă. În cadrul şedinţei, mai mulţi lideri cu greutate au lansat reproşuri dure la adresa lui Orban, scrie stiripesurse.ro.

Potrivit unor surse participante la şedinţă, primul vorbitor a fost deputatul Florin Roman. Acesta i-a reproşat lui Orban atât rezultatul prost de la parlamentare, cât şi negocierile proaste purtate cu USR-PLUS şi UDMR.

Au urmat alţi lideri care au dat de pământ cu Orban, pritnre care Rareş Bogdan, Ilie Bolojan, Emil Boc şi Marian Petrache. Singurul care i-a luat apărareaq lui Orban a fost Virgil Guran.

Liderii din Ardeal i-au reproşat lui Orban că a abandonat narativul dezvoltării, iar acordul semnat cu USR-PLUS şi UDMR reprezintă practic o declaraţie de război la adresa propriilor primari.

Lui Orban i s-a reproşat chiar faptul că a trădat partidul în negocierile de la Vila Lac şi că a trădat PNL, iar de numele său se va lega una dintre cele mai mari trădări din istoria partidului.

Rareş Bogdan i-a reproşat lui Orban faptul că cedat şi în Guvern, şi la Parlament şi că va ceda în continuare de fiecare dată când Ciolacu se va uita urât la el. Rareş Bogdan l-a ameninţat pe Orban că îi va “sufla în ceafă” timp de patru ani.

Bolojan şi Boc au reproşat negocierile proaste pentru PNL, lipsa de transparenţă și respect faţă de organizaţiile cu rezultate. “Nu vom putea dezvolta Romania prin ministere sociale” au afirmat acesştia.

Secretarul general Robert Sighiartău a susţinut chiar că a fost ameninţat de Ludovic Orban.

Liderii partidului i-au cerut lui Orban chiar să facă un pas în spate şi să renunţe la şefia Camerei Deputaţilor.

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.