TOP 3 motive principale pentru care oamenii sunt fani iPhone

TOP 3 motive principale pentru care oamenii sunt fani iPhone

TOP 3 motive principale pentru care oamenii sunt fani iPhone

by March 25, 2021 0 comments

Te-ai întrebat vreodată dacă este justificată febra pe care oamenii par să o aibă pentru Apple și renumitele sale telefoane, iPhone? Contrat anumitor păreri, nu este vorba doar despre un moft, ci există mai multe motive pentru care numerosi consumatori aleg acest brand. În articolul, vei găsi câteva dintre argumentele pe care utilizatorii le au când își justifică alegerea.

Iată primele 3 motive pentru care consumatorii aleg iPhone-ul, în detrimentul altor mărci la fel de cunoscute!

  1. Design frumos, simplu și familiar

Cel mai des, ca justificare a preferinței, este invocat aspectul inconfundabil al telefoanelor iPhone. Fine, ușoare și classy, ele câștigă teren prin aerul lor rafinat. Pe lângă aspectul elegant, design-ul oferă și o interfață foarte simplă și intuitivă. Chiar dacă ai trecut la un alt iPhone, acesta va avea aceleași comenzi ca ultimul. Totul e simplu, cu un minim de efort din partea utilizatorului. În plus, căutarea în meniul iOS se face foarte ușor, spre deosebire de Android.

Cu toate acestea, este important să ai în vedere că, la fel ca în majoritatea celorlalte modele de telefoane smart, iPhone-urile sunt destul de sensibile la zgârieturi sau lovituri. Dacă deții un astfel de dispozitiv, este important să ai foarte mare atenție atunci când îl utilizezi, pentru a-i putea păstra aspectul intact o perioadă îndelungată. În cazul în care ți se întâmplă, totuși, să îți lovești ecranul telefonului, este important să alegi o companie de încredere pentru repararea sau înlocuirea lui, care să îți ofere un raport calitate-preț just. Poți intra, spre exemplu, pe Mobilefix.ro, să vezi prețurile aici și să alegi varianta cea mai potrivită pentru tine.

  1. Propriul hardware și software

Faptul că iPhone are propriile sale programe de hardware și software face ca totul să fie simplu și organizat. Spre deosebire de Android, care apelează la mult mai mulți furnizori, Apple are o atenție deosebită pentru această arie și încearcă el însuși să producă tot ce e mai bun. Datele tale vor fi mult mai în siguranță și există șanse mult mai mici ca telefonul să aibă viruși, iPhone fiind renumit pentru grija la capitolul ăsta.

  1. Totul merge foarte bine, fluent. Grija pentru clienți, service de calitate

Utilizatorii se plang foarte rar de anumite probleme ale sistemului. În general, ei spui că iPhone funcționează foarte bine și îi ajută și pe ei să „funcționeze”, pentru că le ușurează munca și nu le oferă neplăceri. Clienții simt că fac parte dintr-o comunitate premium în urma achiziționării unui produs Apple și sunt tratați ca atare. Astfel, client service-ul Apple este foarte bine pus la punct, cu politici orientate către binele consumatorului,  angajați deschiși și serviabili și probleme tehnice rezolvate rapid.

Experiențele plăcute ale clienților roiesc internetul și le oferă celor de la Apple primul loc în ceea ce privește acest aspect. În cazul în care ai un Android care s-a defectat, vei fi nevoit să cauți pe google și pe diverse forumuri despre problemă. În ceea ce privește iPhone, totul este mult mai simplu pentru că probabil vei găsi răspunsurile foarte bine documentate pe site-ul oficial.

Alte câteva motive:

  • Posibilitatea de a realiza fotografii foarte bune
  • Funcționarea foarte bună cu Macbook-urile.
  • Aplicații și facilități disponibile doar pe iPhone precum Apple pay, Apple Car play, FaceTime, iMessage. În plus, mulți dezvoltatori de aplicații afirmă că preferă să și le lanseze pe Apple.
  • Mult mai puține adaosuri și aplicații inutile în comparație cu Android.

Așadar, pe lângă prestanța și posibilitatea de a te încadra într-un trend pe care iPhone-urile le oferă, aceste telefoane sunt rapide, ușor de folosit și de mare ajutor atât în viața profesională, cât și în cea personală. Tu pentru ce telefon vrei să optezi?

Sursă foto: Shutterstock.com

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.