De la Iași la București. Fără penali în coaliția de guvernare

De la Iași la București. Fără penali în coaliția de guvernare

De la Iași la București. Fără penali în coaliția de guvernare

by April 28, 2021 0 comments

Deputatul USR-PLUS Cosette Chichirău cere demisia lui Costel Alexe și Mihai Chirica din funcțiile publice și retragerea sprijinului politic din partea PNL: “Am promis cetățenilor <<fără penali în funcții publice>>”. La rândul său, deputatul Iulian Bulai, care afirmă că Chichirău este “singurul lider legitim din Iași care trebuie să conducă al doilea cel mai mare oraș din România”, cere alegeri locale parțiale la Iași, potrivit Hotnews.ro.

Într-un mesaj postat miercuri pe Facebook, Cosette Chichirău le transmite liberaliloe că nu este suficientă autosuspendarea lui Mihai Chirica și Costel Alexe din funcțiile de partid și că este necesară demisia lor din funcțiile de primar și, respectiv, de președinte al Consiliului Județean Iași.

“Domnule Orban, dragi colegi liberali, nu este suficientă autosuspendarea domnilor Chirica și Alexe din funcțiile de partid. Este necesară demisia lor din funcțiile publice. Pentru că am promis cetățenilor “fără penali în funcții publice”. Pentru că avem datoria să guvernăm municipiul și județul Iași cu oameni onești și competenți, nu să le blocăm cu problemele penale ale unor domni cocoțați în funcții înalte dintr-un calcul politic meschin.

Domnule Orban, dragi colegi liberali, nu mai aveți timp de gândit. Au trecut luni de zile de când cei doi sunt inculpați. Scuza subțire a aducerii dlui Chirica în PNL a fost să aveți guvernare locală și centrală de aceeași culoare, ca să meargă proiectele Iașului brici! Vi se pare că merge ceva în Iași? Vi se pare că cei doi inculpați au trimis vreun proiect mare al Iașului către guvern?

Ieșenii nu mai au timp de pierdut aștepând după doi inculpați și după un partid care îi protejează. Retrageți sprijinul politic inculpaților și haideți să lăsăm Iașul să respire și să se dezvolte”, este mesajul lui Chichirău pentru PNL.

Iulian Bulai: Trebuie organizate rapid alegeri parțiale la Iași

Și deputatul USR-PLUS Iulian Bulai cere demisia lui Mihai Chirica, după ce a fost pus sub inculpare de DIICOT și spune că Cosette Chichirău este “singurul lider legitim din Iași care trebuie să conducă al doilea cel mai mare oraș din România”.

“Chirica trebuie să facă un pas în spate acum, pentru binele Iașului și al Moldovei. Atunci când folosești mai mult timp în tribunale, sau pe la audieri cu procurorii decât lucrând pentru cetățeni, trebuie să înțelegi că e timpul să pleci. (…)

Trebuie organizate rapid alegeri parțiale la Iași. Cosette și echipa USRPLUS vor guverna orașul cu respect pentru cetățeni și față de banul public! Mafia trebuie stârpită!”, afirmă Bulai.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.