Droguri în Parlament. Purtătorul de cuvânt al AUR, prins cu canabis

Droguri în Parlament. Purtătorul de cuvânt al AUR, prins cu canabis

Droguri în Parlament. Purtătorul de cuvânt al AUR, prins cu canabis

by August 27, 2021 0 comments

Un membru al AUR, mai exact purtătorul de cuvânt al partidului, Mircea Gheorgheosu, ar fi încercat să intre în Parlament având asupra lui un pliculeț cu cannabis, fiind oprit la filtrul SPP și anunțată Poliția. “Cu siguranță domnul Gheorgheosu nu va fi propunerea noastră pentru prim-ministru”, a fost reacția ironică a liderului AUR, George Simion, contactat de HotNews.ro.

“În data de 26 august 2021, polițiști din cadrul Secției 17 au fost solicitați de SPP să se prezinte la unul din punctele de acces în clădirea Parlamentului, unde a fost identificat un bărbat care avea asupra sa un plic ce a ridicat suspiciuni.

Lucrarea întocmită a fost transmisă unității competente material, Brigada de Combatere a Crimei Organizate București, la acest moment fiind în instrumentarea DIICOT – Structura Centrală, a transmis Poliția Capitalei”, a transmis vineri Poliția Capitalei.

Surse politice au declarat despre News.ro că este vorba despre Mircea Gheorgheosu, purtător de cuvânt al AUR. El lucrează la Departamentul de comunicare al partidului și este angajat al Senatului, fiind consilier parlamenar al AUR. De altfel, el a fost prins cu plicul cu droguri la intrarea în Senat.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.