Doamnele Amelia și Eliza Spencer, gemene strălucitoare pe covorul roșu de la Cannes, pe urmele mătușii lor Lady Di

Doamnele Amelia și Eliza Spencer, gemene strălucitoare pe covorul roșu de la Cannes, pe urmele mătușii lor Lady Di

Doamnele Amelia și Eliza Spencer, gemene strălucitoare pe covorul roșu de la Cannes, pe urmele mătușii lor Lady Di

by May 21, 2022 0 comments

În rochie plină de farmec și bijuterii uluitoare, cele două modele au reprezentat familia Spencer pe Croisette la Festivalul de la Cannes.

Apariție regală la Palais des Festivals în această miercuri, 18 mai. După o primă urcare timidă a treptelor, a doua zi a Festivalului de Film de la Cannes a jucat cartea spectaculosului. Sub vaporul de fum de la Patrouille de France, între un Tom Cruise triumfător și o apariție la fel de triumfătoare a Adrianei Lima, doi invitați au reușit să se țină nu mai puțin prejos, Amelia și Eliza Spencer, nepoatele Prințesei Diana, au urcat scările la unison. Pentru ocazie, gemenele de 29 de ani, fiicele frățiorului lui Lady Di, au optat pentru rochii semnate Alberta Ferretti, la fel ca Eva Longoria în prima seară. Lady Amelia Spencer a optat pentru o rochie drapată neagră asimetrică, împodobită cu pliuri cu razele soarelui. Sora ei Liza, a pus paietele brodate unei rochii tot neagra, deschisa pe laterale. Fiecare își completează ținuta cu podoabe Chopard. Două interpretări diferite ale codului vestimentar de la Cannes pentru aceste surori ale căror cariere merg mână în mână.

Născute din unirea politicianului Charles Spencer și a modelului englez Victoria Lockwood, Amelia și Eliza Spencer au moștenit gustul pentru modă. La fel ca si sora lor mai mare, Kitty Spencer, muza Dolce & Gabbana, gemenele evolueaza in sfera modei. Influenceri și modele, reprezentate de agenția Storm, apar în mod regulat împreună în primul rând al prezentărilor de modă. Nedespărțite, dar și legate pentru totdeauna de mătușa lor, aceste it-girl-uri nobile au simțul familiei. Prezența lor pe celebrele trepte de la Cannes readuce o imagine de antologie. Aceea a unei Lady Di evanescente într-o rochie albastră Catherine Walker, exact cu treizeci și cinci de ani mai devreme.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.