Rapid, CSM București sau o surpriză uriașă? Duel încins pentru titlu, în Liga Națională

Rapid, CSM București sau o surpriză uriașă? Duel încins pentru titlu, în Liga Națională

Rapid, CSM București sau o surpriză uriașă? Duel încins pentru titlu, în Liga Națională

by February 1, 2023 0 comments

Handbalul este sportul care a oferit cele mai mari satisfacții românilor, în ultimii ani, la nivel de cluburi. Îndeosebi grație secției feminine de la CSM București și a băieților de la CS Dinamo, handbalul românesc s-a făcut remarcat la nivel european, iar în prezent atrage tot mai mult interes din partea fanilor. La feminin, duelul pentru titlul de campioană națională se anunță unul foarte încins!

Sunt implicate Rapid București, campioana ediției 2021-2022, și CSM București, echipa care a câștigat ultima oară titlul în 2021. Ambele formații au de dus lupte grele și în Liga Campionilor, iar de situație poate să profite Gloria Bistrița, formație pentru care evoluează jucătoare precum Melinda Geiger sau Iulia Dumanska.

Cine ia titlul la handbal feminin?

Deși păstrează un avans destul de confortabil, CSM București va avea un final de sezon dificil, în condițiile în care își propune un parcurs cât mai lung în Liga Campionilor. Echipa din capitală trebuie să facă față presiunii la care este exercitată de către campioana Rapid și Gloria Bistrița. Cu toate acestea, experiența “tigroaicelor“ le transformă pe acestea în favorite certe la titlu.

Rapid, pe de altă parte, are atuul succesului din sezonul trecut, precum și pe cel al fanilor extraordinari care le susțin meci de meci pe componentele echipei alb-vișinii. Profită și tu de cele mai bune cote la pariuri pe handbal de la Sportingbet și mizează pe parcursul celor de la Rapid și CSM București, atât pe plan intern, cât și în Liga Campionilor.

Dacă în Liga Națională de Handbal Feminin cele două echipe duc o luptă foarte încinsă, pentru titlul de campioană, în Liga Campionilor ambele cluburi speră la un parcurs cât mai lung. De altfel, CSM București a revenit la un nivel extrem de ridicat, sub comanda antrenorului Adrian Vasile.

CSM vrea să câștige din nou cea mai importantă competiție europeană, după ce și-a adjudecat trofeul în 2016 și a terminat pe poziția a treia în 2017 și 2018. Pentru Cristina Neagu și colegele sale, grupa cu Kristiansand, Odense, Ferencvaros, Brest Bretagne, Bietigheim, Ljubljana și Most este una pe care au putut să o abordeze cu succes și din care au obținut calificarea în fazele superioare, cu un parcurs aproape de perfecțiune.

De cealaltă parte, Rapid le înfruntă pe Metz, Gyor, Esbjerg, Buducnost, Storhamar, Kastamonu și Lokomotiva Zagreb, în încercarea de a ajunge cât mai departe în Liga Campionilor. Antrenorul Carlos Viver și pasionații suporteri giuleșteni speră la un parcurs cât mai bun, însă obiectivul principal și cel mai accesibil rămâne cucerirea titlului național. Pentru Rapid, un nou titlu ar fi cel de-al doilea consecutiv și cel de-al șaselea din istoria clubului.

Gloria Bistrița nu este implicată în nicio competiție internațională, astfel că se poate concentra 100% pe campionat. Elevele lui Horațiu Pașca au pierdut, însă, duelurile directe cu Rapid și CSM, astfel că misiunea lor de a pune probleme în lupta pentru titlu va fi una destul de dificilă.

Finalul de sezon se anunță foarte încins, pe plan intern, dar și pe plan internațional. Lupta se dă între CSM București și campioana en-titre, Rapid, însă nici Gloria Bistrița nu poate fi scoasă complet din calcule. Dacă ești fanul handbalului, urmărește ceea ce a mai rămas de disputat din acest sezon și profită de inspirația ta, pariind pe echipele preferate!

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.