Top cei mai populari jucători de poker în 2023

Top cei mai populari jucători de poker în 2023

Top cei mai populari jucători de poker în 2023

by July 21, 2023 0 comments

Comunitatea de poker apreciază jucători de top ca Daniel Negreanu, Justin Bonomo, Phil Hellmuth Jr. și Phil Ivey, care sunt adevărate modele de urmat pentru cei aflați la început de drum. Cu toții au o carieră de succes, în care au reușit să se mențină la un nivel ridicat de ani buni, dar în același timp au reușit să treacă și peste momentele mai puțin faste care apar și în viața celor mai buni jucători.

Top cei mai populari jucători de poker în 2023

Cei mai populari jucători de poker la nivelul anului 2023

Daniel Negreanu

Jucătorul canadian cu origini românești este un nume de referință în industria pokerului. Este unul dintre cei mai respectați jucători din istorie, iar pentru mulți este chiar cel mai bun. Drept dovadă stau rezultatele sale. A câștigat 6 brățări WSOP și continuă să evolueze la cel mai înalt nivel. Din poker, el a câștigat premii în valoare totală de 51.067.291 de dolari, fiind pe locul trei în toată istoria.

Cel mai mare premiu live obținut a fost în valoare de 8.288.001 dolari. Negreanu este un jucător carismatic, care a jucat poker alături de multe celebrități. De fapt, el a apărut și în filme, iar despre cariera sa s-au făcut și câteva documentare. Născut din părinți români, el nu și-a renegat niciodată originile și a venit de mai multe ori în țara noastră.

Justin Bonomo

Poreclit “ZeeJustin”, Bonomo este jucătorul care a obținut cele mai mari premii din istoria pokerului la turnee live. Totalul ajunge la 61.954.780 de dolari. De asemenea, cel mai mare premiu câștigat de el a fost în valoare de 10 milioane de dolari, în 2018, la WSOP. Jucătorul în vârstă de 37 de ani a câștigat până acum trei brățări WSOP, iar de 55 de ori a încheiat în bani. Bonomo a făcut primii pași din carieră pe platformele de jocuri poker online, iar ulterior a trecut și la turneele live. Deși în cariera sa au fost și momente controversate, el rămâne unul dintre cei mai populari jucători.

Phil Hellmuth

E imposibil să faci un top al celor mai populari jucători de poker fără să îl amintești pe Phil Hellmuth Jr. Considerat deja o legendă a acestui joc, cel poreclit “The Poker Brat” are o carieră impresionantă și continuă să performeze la un nivel înalt, dovadă fiind succesul de la $ 7,000 + 3,000 No Limit Hold’em – Super Turbo Bounty din cadrul WSOP 2023, victorie ce i-a adus un cec de peste 800 de mii de dolari. A fost a 17-a brățară WSOP câștigată de Hellmuth în carieră, un număr record. El a obținut prima brățară în 1989 și de atunci s-a menținut la un nivel înalt. Ca premii, el are un total de 29.893.754 de dolari, fiind pe locul 19 în istorie. Cel mai mare premiu live s-a ridicat la 2.645.333 de dolari. Fiind un jucător atât de cunoscut, și el a apărut în câteva filme și seriale. Cel mai cunoscut serial în care a apărut este Billions, unde a interpretat chiar rolul său din viața reală. De asemenea, a apărut și în documentarul Rounders: Champion Poker Tips, alături de alte nume cunoscute din industria pokerului.

Phil Ivey

Poreclit “Tiger Woods al pokerului”, Phil Ivey este jucător carismatic, care stârnește tot timpul atenție când este la masă. Premiile sale se ridică la 38.674.645 de dolari, iar cel mai bun rezultat i-a adus un cec în valoare de 3.582.753 de dolari. Ivey are un palmares impresionant, cu 10 brățări WSOP în palmares.

De asemenea, el este campion World Poker Tour, iar din 2017 a fost introdus în Poker Hall of Game. A început să joace poker alături de colegii săi la o firmă de telemarketing, la finalul anilor ’90, iar rezultatele bune avute l-au determinat să urmeze o carieră în poker. De mai bine de două decenii, el concurează la un nivel înalt în poker.

Bryn Kenney

Americanul ocupă locul 2 în topul câștigurilor din poker din toată istoria, cu 57.969.388 la turneele live. Cel mai mare premiu este cu adevărat impresionant: 20.563.324 de dolari, după o înțelegere făcută la un turneu din 2019, în care a încheiat pe locul doi. A început să joace poker în 2007, iar ascensiunea sa a fost rapidă. La WSOP a câștigat o singură brățară până acum, iar de șapte ori a terminat în bani. De asemenea, are numeroase participări la World Poker Tour și European Poker Tour.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.