Roman ucis intr-un sat din Anglia de Craciun

Roman ucis intr-un sat din Anglia de Craciun

by December 28, 2010 4 comments

Locuitorii din Almodington, un mic sat din comitatul West Sussex (sudul Angliei) au avut un soc cand descoperit cadavrul unui cetatean roman ce prezenta multiple rani provocate de lovituri de cutit, relateaza marti publicatia The Argus.
Satenii din Almodington au declarat pentru The Argus ca acesta este al doilea caz de crima inregistrat in zona in ultimii cinci ani. In urma cu cinci ani, o femeie Jacky Marshall, care locuia pe First Avenue, a ucisa cu lovituri de cutit la un restaurant McDonald’s din Chichester, unde era angajata.
Detectivii au cercetat luni zona rurala cautand indicii privind uciderea barbatului de 45 de ani. Barbatul, care traia si lucra la o sera din Second Avenue, Almodington, in apropiere de Chichester, resedinta comitatului West Sussex, a fost ucis in ziua de Craciun.
Politia a lansat imediat o ancheta in acest caz. Un barbat de 53 de ani a fost arestat fiind suspectat de uciderea romanului si se afla in custodia politiei pentru 36 de ore.

Facebook Comments Box

4 Comments so far

Jump into a conversation
  1. biżuteria pandora
    #1 biżuteria pandora 8 April, 2011, 22:20

    Thank you very much for this info. Waiting for next one.

    Reply this comment
  2. Alfredia Weinfeld
    #2 Alfredia Weinfeld 13 April, 2011, 00:38

    Well, it’s fine, but what about the other options we have here? Would you mind crafting a further article about all of them too? Thank you!

    Reply this comment
  3. Carleen Garvey
    #3 Carleen Garvey 13 April, 2011, 22:59

    That appears very good but i am still not so sure that I favor it. In any event will look far more into it and decide for myself! 🙂

    Reply this comment
  4. Fidela Vyhnal
    #4 Fidela Vyhnal 16 April, 2011, 07:02

    That may seem superior yet i am still not too certain that I prefer it. In any case will look far more into it and choose for myself! 🙂

    Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.