Andrei Nastase ramane pieton pentru 90 de zile. Decizia este definitiva

Andrei Nastase ramane pieton pentru 90 de zile. Decizia este definitiva

by April 11, 2011 3 comments

Andrei Nastase, fiul fostului premier Adrian Nastase, a pierdut procesul intentat Brigazii de Politie Rutiera Bucuresti si a ramas trei luni fara permis de conducere. In termen de 15 zile este obligat sa predea carnetul la Politie. Dupa 20 de luni de la data la care a fost oprit de politistii de la Rutiera ca circula pe soseaua Kiseleff cu 141km/ora, Tribunalul Bucuresti, a decis, irevocabil, ca Andrei Nastase nu va mai sofa trei luni de acum incolo.

Imediat dupa incident, fiul mai mare al fostului premier a contestat procesul verbal intocmit de politisti, Judecatoria Sector 1 stabilind primul termen pentru data de 31 noiembrie 2009. Dupa ce au fost depuse mai multe acte la dosar, avocatul lui Nastase a cerut amanarea de doua ori a procesului. In 13 iulie anul trecut, Judecatoria i-a respins plangerea ca neintemeiata.

Nastase Jr. nu s-a lasat si a declarat recurs care s-a judecat noua luni mai tarziu. Astfel, la data de 7 aprilie 2011, Tribunalul Bucuresti a respins recursul ca nefondat. In acest rastimp, fiul fostului premier a avut dreptul sa conduca, in baza unui document emis de autoritatile judiciare. Potrivit Codului Rutier, Andrei Nastase are la dispozitie 15 zile de la data deciziei definitive pentru a preda politiei permisul de conducere.

Pe 17 august 2009, fiul lui Nastase a introdus in instanta o plangere contraventionala impotriva Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti – Brigada de Politie Rutiera, prin care a contestat sactiunea primita. Andrei Nastase sustine, in plangerea contraventionala, ca era urmarit de paparazzi in momentul in care a fost surprins de politisti conducand cu 141km/h.

Facebook Comments Box

3 Comments so far

Jump into a conversation
  1. Vioras
    #1 Vioras 11 April, 2011, 18:01

    Normal, ce face taica-su, face si beizadeaua, invatati sa fuga de justitie. Asa tata, asa urmas.

    Reply this comment
  2. Sorin
    #2 Sorin 14 April, 2011, 08:22

    Avocatul maimutoiului oparit trebuia sa sustina in fata judecatorului ca tatal sau, distinsul infractor Bombonel, a solicitat in parlament modificarea Codului Rutier astfel ca atunci cand esti urmarit de paparazzi, nu trebuie sa respecti nici o lege. In acest fel beizadeaua putea sa circule pana la adoprarea respectivei modificari. Nimic surprinzator. Daca tiganul din Taratasesti fuge de 7 ani de bulau, cu ce ar fi mai breaz progenitura sa, Banuiesc ca tot Basescu e de vina si in acest caz……….

    Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.