Cum l-au imbatat rusii cu lichior pe Iliescu

Cum l-au imbatat rusii cu lichior pe Iliescu

by July 22, 2011 0 comments

Fostul presedinte Ion Iliescu a rememorat, in emisunea “Povestirile adevarate”, transmisa, joi, de Acasa Tv, un episod din anii studentiei, cand, la ziua unui coleg, a fost “facut praf” de un pahar de lichior de trandafiri. A fost atat de beat ca nu mai vedea capatul culoarului. Iliescu spune ca acesta a fost singurul “experiment” de acest fel din viata sa. A doua zi i s-a facut rau, insa l-a salvat sotia lui, Nina, care i-a cumparat un borcan cu muraturi.
“Am avut o singura experienta de acest gen. Eram student, inca nu invatasem limba rusa si rusii, foarte amabili si foarte prietenosi – era ziua de nastere a unui coleg de camera si, ma rog, ca rusii, cu stacana de vodca, si apoi unul de lichior de trandafiri care m-a facut praf. Eram si la etajul 5, ei dupa ce am terminat masa au plecat sa se aeriseasca. Eu n-am coborat, mi-a fost greu sa ajung la capatul culoarului unde erau chiuvetele sa ma spal pe fata”, a spus Iliescu.
Fostul sef de stat a precizat ca acesta a fost singurul experiment de acest gen, ca sotia sa, Nina, nu l-a vazut atunci si ca, a doua zi, a mers si a cumparat un borcan cu muraturi de cinci litri.
“Ea era in alt camin. Ulterior am capatat o camera impreuna, eram in cartiere diferite. Era inainte de casatorie. Deci a fost un singur experiment in viata cand am fost si eu beat. A doua zi eram innebunit dupa ceva acru, m-am dus pe la bufetele din cladirea institutului, n-aveau nimic acru. M-am dus la un magazin alimentar, vazusem niste borcane cu muraturi, am vazut unul mare, de cinci litri, l-am luat acasa, dar erau tratate altfel, nu cu sare”, a povestit Ion Iliescu.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.