Fiul lui Nutu Camataru, trimis in judecata pentru tentativa de omor calificat

Fiul lui Nutu Camataru, trimis in judecata pentru tentativa de omor calificat

by October 25, 2011 0 comments

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti l-au trimis in judecata pe Ion Nutu Balint, zis “Nutulica”, fiul lui Ion Balint zis Nutu Camataru, pentru  savarsirea infractiunilor de tentativa de omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice. Impreuna cu un var de-al sau si un prieten, el l-a batut intr-un restaurant pe un membru al clanului caranilor, dupa care a fugt din tara.

In acelasi dosar, a fost trimis in judecata un alt membru al clanului Camatarur, George Apostol zis “Buca”. Cei doi sunt acuzati ca, impreuna cu Nicolae Florin Dragusin zis ,,Silica”, in dimineata zilei de 19 septembrie 2010, in incinta restaurantului Million Dollars, l-au batut si injunghiat cu un cutit pe Naca Marian zis “Italianul”, un membru al clanului Caranilor.

In restaurantul respectiv se aflau si manelistii Adi Minune si Florin Salam, care le-au declarant anchetatorilor ca nu au vazut nimic din bataia interlopilor, desi au existat martori care au declarant ca ei au asistat la incident.

Dosarul se va judeca la Tribunalul Bucuresti.

Anterior, pe 16 noiembrie 2010, procurorii au mai trimis in judecata alte patru persoane implicate in acest scandal, Nicolae Florin Dragusin, Ilie Petre zis “Vivi” (unul din patronii localului), Corneliu Stefan si Monica Constantinescu, ultimii trei fiind acuzati ca au dat declaratii mincinoase procurorilor in legatura cu acel incident.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.