Monica Macovei saluta Noua Republica

Monica Macovei saluta Noua Republica

by October 14, 2011 0 comments

Europarlamentarul PDL Monica Macovei este de parere ca actuala clasa politica este ”cel putin obosita de tranzitie” si ca este nevoie de una curata, in care partidele sa-i filtreze pe cei pe care ii primesc, aratand ca saluta Noua Republica. Prezenta la o dezbatere organizata de Institutul de Studii Populare si Fundatia Hanns Seidel, Macovei a mai spus ca dreapta inseamna pentru ea o societate in care oamenii muncesc si platesc taxe si nu sunt unii care “stau cu burta la soare” si asteapta sa primeasca de la ceilalti.
“Dreapta este si o societate in care competitia si valoarea primeaza, in care oamenii sunt proactivi, ideile au loc sa fie testate si aplicate, in care exista un stat de drept si reguli care se aplica”, a mai spus Macovei.
Ea a mai aratat ca, in conceptia dreptei, solidaritatea trebuie sa fie doar cu cei cu neputinte, nu cu cei care nu muncesc.
La dezbaterea intitulata “Noua scoala de gandire a dreptei” mai participa Teodor Baconschi, Cristian Preda, Mihail Neamtu, Sever Voinescu si Ionut Popescu.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<