Serban Huidu a fost pus sub acuzare pentru ucidere din culpa

Serban Huidu a fost pus sub acuzare pentru ucidere din culpa

by October 18, 2011 0 comments

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Brasov au dispus, marti, inceperea urmaririi penale fata de realizatorul tv Serban Huidu pentru savarsirea infractiunii de ucidere din culpa – trei victime – in legatura cu accidentul auto pe care l-a provocat pe raza localitatii Timisul de Sus. Anchetatorii au stabilit ca Serban Huidu este singurul vinovat pentru producerea accidentului.
Procurorii au stabilit ca, la data de 16 octombrie 2011, in timp ce se deplasa pe DN 1, in dreptul km. 149 din directia Predeal spre Brasov, aflat la volanul unui autoturism, Serban Huidu, in urma neadaptarii vitezei la conditiile de drum (carosabil ud), a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu o Dacia Logan ce venea din sens opus. In urma impactului a rezultat decesul ocupantilor autoturismului Logan.
In dosar au fost formulate concluziile medico-legale privitoare la decesul celor trei victime, stabilindu-se ca moartea a fost violenta, fiind cauzata de hemoragii interne si externe, consecutive, in principal, din cauza rupturilor de organe interne.
La dosar au fost depuse si rapoartele de expertiza medico-legala intocmite pentru celelalte persoane implicate in accident, stabilindu-se ca cei doi minori au suferit leziuni ce necesita pentru vindecare sub 10 zile de ingrijiri medicale (fapt ce nu atrage raspunderea penala), iar celelalte doua pasagere ale autoturismului au avut leziuni ce necesita pentru vindecare sub 60 de zile de ingrijiri medicale, precizand ca nu formuleaza plangere prealabila

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.