Un fals calugar, inarmat cu doua pumnale a fost retinut pe Dealul Patriarhiei. El tocmai predica sfarsitul lumii

Un fals calugar, inarmat cu doua pumnale a fost retinut pe Dealul Patriarhiei. El tocmai predica sfarsitul lumii

by October 25, 2011 0 comments

Un fals calugar, inarmat cu doua pumnale, a fost retinut luni seara de o patrula a Politiei Locale a Municipiului Bucuresti in zona Dealului Patriarhiei, acolo unde se desfasoara manifestarile dedicate sarbatorii Sfantului Dimitrie cel Nou. Individul avea treaba in zona, predicand sfarsitul lumii.

O patrula a Politiei Calare care participa la o actiune de combatere a comertului ilegal in zona Dealului Mitropoliei a fost sesizata de un reprezentant al Patriarhiei ca printre clericii veniti la manifestare se amestecase si un fals calugar.

Barbatul a fost surprins de patrula calare in timp ce vorbea cu o enoriasa, in dreptul unui cort in care mai multi calugari vindeau obiecte de cult.

Falsul calugar predica sfarsitul lumii in momentul in care agentii Politiei Locale a Municipiului Bucuresti si reprezentantii Patriarhiei l-au depistat. Atunci cand i s-au cerut detalii despre activitatea sa, barbatul – costumat in vesminte preotesti – a devenit recalcitrant.
‘La solicitarea de legitimare a politistilor locali barbatul s-a prefacut ca isi cauta cartea de identitate, moment in care, la sold, a sclipit lama unui cutit. In acel moment, agentii Politiei Locale a Municipiului Bucuresti l-au imobilizat pe falsul calugar si au descoperit intr-o teaca, atasata la curea, o arma alba de 12 centimetri. Barbatul a devenit si mai nelinistit in momentul in care agentii locali l-au anuntat ca trebuie sa fie perchezitionat: a cerut sa fie dus din fata multimii de credinciosi care se mira cum de un cleric are cutite sub sutana. Falsului calugar i s-au pus catusele, iar surpriza a fost ca vesmantul negru preotesc era dublat de o haina de piele pe sub care era pus un ham special, de-a curmezisul pieptului, in care tinea un pumnal cu lama de 7 centimetri’, se arata intr-un comunicat al Politiei Capitalei

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.