Biroul notarial al sotiei fostului sef IPJ Neamt, Aurelian Soric, incendiat de persoane necunoscute

Biroul notarial al sotiei fostului sef IPJ Neamt, Aurelian Soric, incendiat de persoane necunoscute

by November 9, 2011 0 comments

Persoane necunoscute au aruncat un cocktail Molotov in cladirea unde isi desfasoara activitatea biroul notarial al sotiei fostului sef al IPJ Neamt Aurelian Vasea Soric, imobilul fiind incendiat, in noaptea de marti spre miercuri. Spatiul este situat intre casa in care locuieste familia Soric si cladirea in care a locuit Gheorghita Mararu, interlopul ucis pe 14 noiembrie 2010. Potrivit pompierilor, focul a fost generat de un cocktail Molotov, aruncat in interiorul incaperii, dupa ce a fost spart un geam.
Focul a fost stins chiar de Aurelian Vasea Soric, care, alertat de zgomotul produs de spargerea geamului, a descoperit incendiul in faza incipienta.
Aurelian Vasea Soric a fost exclus din Politie dupa ce a fost acuzat de legaturi dubioase cu clanurile de interlopi din judet. Imediat dupa uciderea prin impuscare a lui Gheorghita Mararu, Aurelian Soric declara, de pe pozitia de sef al Politiei Neamt, ca ”persoanele care dau bani cu camata nu sunt interlopi”.
Aurelian Soric a contestat in instanta decizia de excludere din Politiei, iar procesul a ajuns la Curtea de Apel Bacau, dupa ce la prima instanta i-a fost respinsa contestatia.
Intre timp, Aurelian Vasea Soric a ratat si intrarea in Baroul de Avocati Iasi, dupa ce a picat examenul cu nota 4,33

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.