Crin Antonescu a anuntat ca-l da afara din partid pe Teodor Melescanu

Crin Antonescu a anuntat ca-l da afara din partid pe Teodor Melescanu

by February 27, 2012 0 comments

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat că va propune excluderea lui Teodor Meleşcanu din partid, după ce acesta a acceptat conducerea SIE. “Această desemnare este o afacere strict între domnul Băsesescu şi domnul Meleşcanu, dacă nu s-a amestecat altcineva, şi nu are nicio legătură directă sau indirectă cu PNL”, a spus Antonescu. Preşedintele PNL a mai declarat că îl va exclude pe Meleşcanu din PNL.

“Meleşcanu nu a informat nici biroul politic al partidului, nici pe mine ca preşedinte, nici pe liderul grupului parlamentar din Senat, pe absolut nimeni. Am primit azi de la Meleşacanu un fel de cerere prin care ne anunţă că se autosuspendă. Ceea ce nu e cazul pentru că, în calitate de preşedinte PNL, voi cere excluderea lui din partid din motive lesne de înţeles”, a declarat preşedintele PNL, Crin Antonescu.

“Episodul Meleşcanu, pentru mine, nici nu este foarte surprinzător. USL nu are nimic în comun cu această opţiune a lui Traian Băsescu, pe de-o parte, şi cu această opţiune de viaţă a lui Meleşcanu, pe de alta”, a adăugat acesta. Preşedintele Traian Băsescu l-a propus luni pe senatorul liberal Teodor Meleşcanu pentru conducerea SIE. Acesta a acceptat şi ar urma să fie validat de Parlament.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.