Tentativa de blat pentru meciul amical Romania – Uruguay

Tentativa de blat pentru meciul amical Romania – Uruguay

by February 20, 2012 0 comments

Mircea Sandu a declarat , in cadrul Comitetului Executiv al FRF, ca a fost contactat pentru a i se propune trucarea partidei amicale dintre Romania si Uruguay (29 ianuarie, “Arena Nationala”), informeaza gsp.   Informatia a fost confirmata de catre Paul Zaharia, ofiterul de presa al FRF. “Povestea e adevarata! Noi stim despre cine e vorba, un agent de meciuri din Europa. Nu-i putem dezvalui insa identitatea. Am alertat imediat FIFA, UEFA si organele abilitate, cu date concrete”. Agentul belgian de origine nigeriana Julius Owen Ighodaro a fost cel care i-a propus lui Mircea Sandu sa schimbe brigada de arbitri de la meciul cu Uruguay.

Astfel, ungurul Viktor Kassai trebuia sa fie inlocuit cu un central din Bulgaria, Stanislav Todorov – 35 de ani. In plus, Todorov avea nevoie de acest meci pentru a putea fi promovat la “Elite Class”. Conform FRF, acesti bani ar fi fost virati catre forul fotbalistic prin intermediul unui sponsor.

In schimbul acestei schimbari, FRF ar fi primit 20.000 de euro. Romania are o cota de 3.80 la victorie, remiza are 3.40, in timp ce o victorie a sud-americanilor are o cota de 1.90. Oferta lui Ighodaro a fost refuzata de FRF, Mircea Sandu inaintand un memoriu catre FIFA si UEFA.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.