Traian Ungureanu: Fiind confundat cu premierul, am o colectie de cereri de servicii si favoruri

Traian Ungureanu: Fiind confundat cu premierul, am o colectie de cereri de servicii si favoruri

by February 23, 2012 0 comments

Europarlamentarul PDL Traian Ungureanu spune ca s-a facut confuzie intre numele sau si cel al premierului Mihai Razvan Ungureanu si din acest motiv are “o colectie foarte impresionanta” de SMS-uri si apeluri telefonice prin care i s-au cerut tot felul de servicii, favoruri si numere de telefon. Ungureanu a precizat, joi, intr-o conferinta de presa, ca, purtand numele pe care il poarta si premierul, a fost felicitat pentru investitura si a primit SMS-uri si apeluri telefonice.
“Ii transmit pe calea asta (lui Mihai Razvan Ungureanu – n.r.) ca am o colectie foarte impresionanta de SMS-uri si apeluri telefonice, care mi-au cerut, dupa ce m-au felicitat pentru investitura, tot felul de servicii, favoruri si numere de telefon”, a precizat Traian Ungureanu.
El a aratat ca i s-a intamplat sa fie prezentat drept Mihai Razvan Ungureanu la o emisiune radio si crede ca premierului i s-a intamplat sa fie chestionat in materie de gazetarie sportiva sub banuiala ca ar fi Traian Ungureanu.
“E bine ca am stabilit de la bun inceput ca sunt Traian Ungureanu, pentru ca mi s-a intamplat sa fiu prezentat Mihai Razvan Ungureanu in direct la o nemuritoare emisiune radio. Si lui i s-a intamplat sa fie chestionat in materie de gazetarie sportiva, sub banuiala ca ar fi Traian Ungureanu”, a precizat Traian Ungureanu.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.