Cristian Popescu (Piedone) se intoarce la PC. Va candida in sectorul 4 din partea USL

Cristian Popescu (Piedone) se intoarce la PC. Va candida in sectorul 4 din partea USL

by March 30, 2012 6 comments

Cristian Popescu Piedone (Partidul Conservator) este candidatul Uniunii Social Liberale (USL) la Primaria Sectorului 4, a anuntat, vineri, presedintele PSD si co-liderul USL, Victor Ponta.  In decembrie 2011,Elena Udrea , presdintele organizatiei PDL Bucuresti l-a anuntat  pe Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 4, drept coordonatorul campaniei PDL-UNPR Bucuresti pentru alegerile din 2012 dupa ce, cu o luna inainte,anuntase ca va candida sub sigla UNPR.

“Intentia mea pentru 2012 este de a candida sub sigla Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei(…) Tot ce fac, fac pentru cetateni. Daca vrei, crezi si esti convins cu siguranta victoria este a ta. Cetateanul s-a saturat de promisiuni, politica, fata morgana. Familia si aceasta echipa (n.r. a UNPR) mi-au dat motivatia sa merg mai departe. Judecata o astept de la cetatenii sectorului 4 si ai Bucurestiului”, a declarat Piedone in noiembrie, la conferinta de presa a UNPR.

Piedone si-a dat, la sfarsitul lunii septembrie, demisia din toate functiile detinute in Partidul Conservator (presedinte al PC Bucuresti si vicepresedinte al PC). Nemultumirea lui Piedone ar fi plecat, potrivit unor surse politice, de la faptul ca PC nu a reusit sa il impuna drept candidat al USL la Primaria Capitalei. Desi si-a dat in doua randuri demisia din toate functiile detinute in PC, Piedone este in continuare membru de partid.

Excluderea lui Piedone din partid ar fi insemnat ca PC sa piarda postul de primar la Sectorul 4. Astfel, Piedone a ramas “un simplu membru PC”, dupa cum a precizat chiar el pentru HotNews.ro.

Daca si-ar da demisia din PC, potrivit legii Statutului Alesilor Locali, Cristian Popescu Piedone si-ar fi pierdut functia de primar. Presedintele PC, Daniel Constantin, a evitat sa il excluda pe acesta din partid insa i-a cerut, in noiembrie, sa demisioneze. “Domnul Piedone daca mai are un dram de onoare, sa-si dea demisia astazi din PC si sa plece la putere. Altfel se face de ras pe sine si pe cei pe care ii reprezinta. Un om serios daca are un motiv real sa plece pleaca.  Din moment ce l-a cuprins dragul de UNPR, n-are sens sa mai astepte pana in 2012. Nu se poate si in caruta si in teleguta. Nu va fi nici primul, nici ultimul traseist politic” a declarat la acea vreme Constantin pentru Hotnews.ro.

Facebook Comments Box

6 Comments so far

Jump into a conversation
 1. ALEX
  #1 ALEX 30 March, 2012, 13:14

  Doamne ce vierme umflat, oportunist, molusca fara colona verticala…Astia sunt oamenii politici ai Romaniei??? Sa se interzica traseismul !

  Reply this comment
 2. adrian
  #2 adrian 30 March, 2012, 14:24

  nu exista si nu a existat gunui si sobolan mai mare si la propriu si la figurat ca acest traseist si infractor ,care si-a luat in mod fraudulos carnet de conducere Sictir!!!!!

  Reply this comment
 3. viorica
  #3 viorica 30 March, 2012, 14:28

  sobolanul infracror si-a aratat adevarata fata .Un gunoi traseist si la inceput si la revenire Te caci pe tine ca noi nu te mai votam Scursura imputita ce est si vagon de cacat expirat

  Reply this comment
 4. nelu
  #4 nelu 30 March, 2012, 14:32

  PORCUSONE ti-ai dat cu firma in cap Esti deja imoral ,un neica in lume Nu ai ce cauta printre oameni cinstiti Nici ca om si mai ales ca edil Regret ca ti-am dat votul nenorocitule ce esti O lichea de alfel

  Reply this comment
 5. nelu
  #5 nelu 30 March, 2012, 14:41

  gunoaie tip Cacastrone ca sa nuspun piedone cu pmic o sa mai existe si frunza galbejita de caras o sa mai fie Acest excrement care si-a luat prin frauda permisul o sa plateasca pana la urma Ce a facut in sector la noi ? Un cacat pentru ca avea de unde fa ce ca era mai mult de o roaba in el

  Reply this comment
 6. viorel
  #6 viorel 31 March, 2012, 08:21

  Acest animal si-a facut de cacat inca de cand a plecat prima data Acum acest vierme masiv si plin de scursura e din nou un zero barat Sictir!!!

  Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.