La Congresul USL, Crin Antonescu va fi desemnat candidatul la prezidentiale si Victor Ponta la functia de premier

La Congresul USL, Crin Antonescu va fi desemnat candidatul la prezidentiale si Victor Ponta la functia de premier

by March 26, 2012 0 comments

Vicepresedintele PNL Mihai Voicu a anuntat luni ca la congresul USL, care va avea loc la Romexpo, Crin Antonescu si Victor Ponta vor fi desemnati oficial candidati la Presedintie, respectiv la functia de premier: “Am finalizat pregatirile tehnice pentru evenimentul din 7 aprilie. Este vorba de congresele celor trei partide componente ale USL urmate de un eveniment al USL. Va reamintesc pe scurt obiectivele acestor congrese: de a-l desemna in mod oficial pe Victor Ponta drept candidat pentru functia de prim-ministru din partea USL, de a-l desemna pe domnul Crin Antonescu pentru candidatura la functia de presedinte al Romaniei din partea USL si, de asemenea, de a adopta documente cu valoare statutara care sa nu permita colaborarea cu PDL si cu acolitii sai in viitoarea guvernare. Vor fi adoptate si documente politice in curs de elaborare”.

El a aratat ca este posibil ca la congresul USL sa aiba loc si o lansare a candidatilor desemnati la alegerile locale: “Secretarii generali vor stabili, eventual, daca exista si un astfel de eveniment separat. Probabil ca da, insa cu siguranta toti candidatii vor fi prezenti si desemnati pana atunci”.

Mihai Voicu a reamintit ca in cazul in care Guvernul va adopta hotararea privind infiintarea unei linii maghiare la UMF Targu Mures, USL va depune motiune de cenzura.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.