Sorina Placinta(PDL) a votat motiunea. Ea ar fi fost inchisa intr-un birou de colegii sai ca sa nu fie prezenta in plen

Sorina Placinta(PDL) a votat motiunea. Ea ar fi fost inchisa intr-un birou de colegii sai ca sa nu fie prezenta in plen

by April 27, 2012 0 comments

 Senatorul democrat-liberal Sorina Placinta, care a sustinut, vineri, la Parlament, ca va vota la motiunea de cenzura, a afirmat, ulterior, intrebata de jurnalisti daca pleaca la PNL sau la PSD, ca pleaca acasa. Senatorul PDL Sorina Placinta declarase initial ca va vota motiunea de cenzura a Opozitiei.
“Plec acasa”, a spus Placinta, care a urcat in lift cu senatorul democrat-liberal Radu F. Alexandru.   Inainte de inceperea votului, deputatul PSD Lia Olguta Vasilescu a atras atentia salii ca un senator, si anume Sorina Placinta, nu isi poate exercita dreptul la vot pentru ca a fost incuiata in biroul Ralucai Turcan. “Va rog sa dispuneti ca secretarul general al Camerei si unul dintre chestori sa faca toate demersurile ca acest senator sa-si poata exercita dreptul la vot”, a afirmat Lia Olguta Vasilescu, de la tribuna.
Presedinta Camerei Deputatilor, Roberta Anastase i-a raspuns: “Transmiteti o informatie eronata, va asigur ca doamna Sorina Placinta, in acest moment, nu se afla in biroul doamnei Turcan.”
Senatorul PDL, Sorina Placinta, a declarat vineri ca va vota motiunea de cenzura. Intrebata daca a fost amenintata pentru a nu vota,  Sorina Placinta a declarat “in secolul al XXI-lea nu ma poate ameninta nimeni, ati incercat dvs si ati facut-o suficient cu fiul meu”. Presedintele PDL, Emil Boc, s-a declarat surprins de anuntul facut de Sorina Placinta, insa a precizat ca, desi se mai adauaga un vot pentru, motiunea de cenzura nu va trece “pentru ca exista inca o marja suficienta”.
Intrebata de ce a izbucnit in plans in plen, in timpul discutiei cu Elena Udrea, Sorina Placinta a afirmat: “Am plans in plen pentru ca ma doare burta, pentru ca nu va mai saturati sa umblati dupa familia mea.”
Presedintele PDL, Emil Boc, s-a declarat surprins de anuntul facut de Sorina Placinta, insa a precizat ca, desi se mai adauaga un vot pentru, motiunea de cenzura nu va trece “pentru ca exista inca o marja suficienta”. “E o surpriza pentru noi”, a declarat Emil Boc precizand ca nu are nicio informatie despre un eventual vot al Sorinei Placinta.
“Chiar si cu acest vot (n.r. al Sorinei Placinta) motiunea nu va trece, pentru ca exista inca o marja suficienta”, a adaugat liderul PDL.
Ora 13:25Inainte de a declara ca intentioneaza sa voteze motiunea, senatorul PDL, Sorin Placinta, a izbucnit in plans, in sala de plen, in timpul unei discutii cu Elena Udrea. Placinta era vizibil afectata in timpul discutiei.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<