Victor Ponta: Decizia Comisiei de Atestare este ilegala, luata de apropiatii lui Basescu. Nici vorba de demisie

Victor Ponta: Decizia Comisiei de Atestare este ilegala, luata de apropiatii lui Basescu. Nici vorba de demisie

by June 30, 2012 0 comments

“Ce s-a anuntat astazi este o decizie politica si ilegala, luata de apropiatii Presedintelui ca represalii pentru participarea mea la Consiliul European.  Voi dovedi in fata Comisiei de Etica a Ministerului Educatiei ca am respectat toate regulile! Nu renunt la lupta pe care am inceput-o din cauza acestor atacuri. Nici vorba de demisie!”, a declarat Victor Ponta la Bruxelles potrivit unui comunicat al PSD trimis pe adresa redactiei.Potrivit Biroului de presa al PSD premierul a facut aceasta declaratie in fata jurnalistilor straini. In cursul zilei de vineri premierul a refuzat solicitarile jurnalistilor romani si straini sa comenteze pe decizia luata de Consiliul general al Consiliului National de Atestare a Titlurilor (CNATDCU).

Premierul Victor Ponta a plagiat in lucrarea sa de doctorat, a decis Consiliul general al Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU), aflat in sedinta de la ora 9:00. UPDATE Consiliul general CNATDCU a anuntat oficial ca analiza asupra tezei de doctorat a premierului Victor Ponta a aratat ca acesta a plagiat.

Ministrul interimar al Educatiei, Liviu Pop, a anuntat ca dizolva Consiliul general al Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU). Ordinul modificare a acestui consiliu a fost publicat in Monitorul Oficial putin inainte ora 11:00, iar Consiliul general al CNATDCU s-a reunit la ora 9:00, conform unui calendar anuntat inca saptamana trecuta, pentru a discuta acuzatiile plagiat aduse premierului Victor Ponta. CNATDCU este forul abilitat prin lege sa se ocupe acuzatiile plagiat care privesc o diploma doctorat, deci si de acuzatiile de plagiat aduse tezei premierului Victor Ponta. Ministerul a luat decizia desfiintarii CNATDCU cu o zi inainte ca membrii Consiliului sa se intalneasca in sedinta Consiliului General, unde urma sa se ia in discutie teza de doctorat si acuzatiile de plagiat impotriva lui Ponta.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.