Mari cresteri ala prezentei la urne in ultimele ore de vot in judetele Olt, Mehedinti si Teleorman

Mari cresteri ala prezentei la urne in ultimele ore de vot in judetele Olt, Mehedinti si Teleorman

by July 30, 2012 1 comment

Estimarile oficiale prezentate de Biroul Electoral Central dupa incheierea referendumului arata cresteri uriase ale prezentei la urne in ultimele 3 ore de vot in judetele Olt (19,18 puncte procentuale), Mehedinti (13,19 pp) si Teleorman (16,38 pp). E vorba despre cele 3 judete fruntase la prezenta, in conditiile in care cresterea medie a prezentei la vot in ultimele trei ore pe toata tara a fost de aproximativ 8 puncte procentuale.Cresterile din cele trei judete sunt proportionale cu numarul fraudelor sesizate de PDL si ONG-uri care au avut observatori la procesul de votare.

Datele de la BEC arata si ca Sectorul 3 (condus de PSD-istul Robert Negoita) a fost de departe cel mai slab din Bucuresti in privinta prezentei. In Sectorul 3 au votat 35,89% dintre alegatorii de pe liste, pe cind prezenta in toate celelalte sectoare a fost de peste 40%, cu un virf in Sectorul 4 (Cristian Popescu Piedone – 42,24%).

Cele mai mici prezente s-au inregistrat in judetele din Ardeal cu populatia semnificativa maghiara:

 • Harghita – 11,56%
 • Covasna – 20,60%
 • Satu Mare – 28,23%
 • Mures – 33,96%
 • Arad – 34,99%
Facebook Comments

1 Comment so far

Jump into a conversation
 1. Stefun
  #1 Stefun 30 July, 2012, 09:49

  … logic :)) Unde sa fure si ei! Deci, in judetele in care se inregistrase deja ce mai mare prezenta la vot, tot acolo s-au inregistrat si cele mai mari cresteri a prezentei la urne la orele inchiderii :)) Ce penal! Si… culmea, in judetele vesnic PSD-iste.

  Reply this comment

<