MAI: INS ar putea publica pana pe 14 august rezultatele preliminarii al recensamantului

MAI: INS ar putea publica pana pe 14 august rezultatele preliminarii al recensamantului

by August 10, 2012 0 comments

Ministrul Adminsitratiei si Internelor, Mircea Dusa, a declarat, vineri, ca in 14 august, Comisia Centrala pentru Recensamantul Populatiei si a Locuintelor 2011 ar putea valida rezultatele preliminare ale recensamantului, informeaza Mediafax. Dusa a spus ca reuniunea Comisiei Centrale pentru Recensamantul Populatiei si a Locuintelor 2011, care trebuie sa valideze rezultatele preliminare ale recensamantului, nu s-a putut reuni pana acum din cauza ca, in urma schimbarii Guvernelor, nu au putut fi desemnati reprezentantii ministerelor in aceasta comisie, respectiv secretarii de stat.Ministrul a precizat ca in ultimele doua zile a luat masuri ca fiecare minister sa isi desemneze reprezentantul in comisie.

Dusa a precizat ca la reuniunea din 14 august, daca nu vor fi probleme si se va constata ca au fost indeplinite toate conditiile, se va proceda la validarea datelor preliminare ale Recensamantului Populatiei si Locuintelor 2011.

Dupa validarea datelor preliminare ale recensamantului, vor fi introduse in sistemul electronic fisele de la recensamant, iar in 2013 vor fi anuntate rezultatele finale, a mai spus ministrul.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.