Hotnews.ro: Tudor Chiuariu sau Norica Nicolai, variante pentru portofoliul Justitiei

Hotnews.ro: Tudor Chiuariu sau Norica Nicolai, variante pentru portofoliul Justitiei

by March 18, 2013 1 comment

Dupa ce Mona Pivniceru a declarat public ca este interesata de un post de judecator la Curtea Constitutionala, liberalii cauta solutii pentru portofoliul de la Justitie. Surse din interiorul PNL au declarat pentru Hotnews.ro ca pentru functia de ministru sunt vehiculate doua nume: senatorul PNLTudor Chiuariu si europarlamentarul Norica Nicolai. “Tudor Chiuariu isi doreste acest post si este puternic sustinut de Crin Antonescu, insa sunt probleme cu dosarul acestuia. Numele Noricai Nicolai a aparut ca varianta de rezerva in cazul in care Chiuariu nu este acceptat la nivelul USL”, au explicat sursele citate.  

Norica Nicolai a declarat insa pentru Hotnews.ro ca nu este dispusa sa renunte la mandatul de europarlamentar. “Nu mi s-a propus acesta functie si vreau sa precizez ca vreau sa-mi termin mandatul de europarlamentar”, a declarat Nicolai.

Contactat de Hotnews.ro, Tudor Chiuariu nu a vrut sa cometeze informatia, precizand ca in prezent exista un ministru al Justitiei si ca nu are la cunostinta astfel de discutii in interiorul PNL

Facebook Comments Box

1 Comment so far

Jump into a conversation
  1. norica este cea mai bine pregatita are experienta si curaj
    #1 norica este cea mai bine pregatita are experienta si curaj 18 March, 2013, 17:51

    norica este cea mai bine pregatita are experienta SUSTINERE si curaj ! varianata finala NORICA NICOLAI !

    Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.