Primarul Sorin Oprescu a pus tunurile pe edilii PSD din Bucuresti: Si ipocrizia are limite!

Primarul Sorin Oprescu a pus tunurile pe edilii PSD din Bucuresti: Si ipocrizia are limite!

by May 9, 2013 0 comments

SORIN OPRESCU - TRIBUNALUL BUCURESTIPrimarul Capitalei, Sorin Oprescu, a lansat critici dure, în cadrul emisiunii Jocuri de Putere , la adresa primarilor sectorului 3 şi 5, Robert Negoiţă şi Marian Vanghelie. Reacţia vine după ce, recent, edilii celor 6 sectoare s-au coalizat împotriva sa, înfiinţând Asociaţia Primarilor de Sector. Sorin Oprescu i-a criticat pe Robert Negoiţă şi Marian Vanghelie, afirmând că nu negociază Bucureştiul cu nimeni şi că “ipocrizia are limite”.

“Primarul sectorului 3 e o dezamăgire pentru mine. Îi incită pe oamenii ăştia (n.r. membrii in CGMB) la nişte lucruri aberante. Am mai văzut filmul ăsta. Nu poţi inţelege cum, după 3 săptămâni de discutat cu liderii partidelor din CGMB, dupa ce ai admis toată lumea să cadă de acord pe buget, ca după să te trezeşti cu nişte mutaţii făcute de oameni care sunt mutanţi, Negoiţă vine şi instigă. Şi ipocrizia are o limită” a spus Oprescu, referindu-se la Robert Negoiţă. În acest context, edilul a vorbit despre dorinţa de putere şi forţă politică a “unora” care doresc să fie lideri, conducători.

Pe de altă parte, Oprescu a avut cuvinte de laudă faţă de primarii de sector ai PNL – Andrei Chiliman şi Rareş Mănescu, iar despre Cristian Piedone a susţinut că “se ocupă de parcuri, mai vine şi mai cere câte o bucăţică de parc”.

Coaliţia primarilor “nemulţumiţi” de Oprescu

Primarii celor şase sectoare ale Capitalei au anunţat, pe 7 aprilie, înfiinţarea Asociaţiei Primarilor de Sector, pentru îmbunătăţirea activităţii administrative a Bucureştiului. Cei şase edili ai Bucureştiului spun că sunt nemulţumiţi de modul în care primarul general Sorin Oprescu a înţeles să colaboreze cu ei.

La şedinţa de constituire, ce a avut loc la Casa Eliad din Sectorul 3, cei şase edili au stabilit obiectivele organizaţiei şi a modalităţii de colaborare între edilii de sector şi cu primarul general. Cei şase edili ai Bucureştiului au declarat, la o conferinţă de presă comună, că sunt nemulţumiţi de modul în care primarul general Sorin Oprescu a înţeles să colaboreze cu ei, acesta neinvitându-i la întâlnirile periodice, aşa cum prevede legea 215/2001 a administraţiei locale. Primarii au spus că sunt multe probleme administrative locale care ţin de instituţii subordonate edilului-şef şi care nu pot fi soluţionate fără un dialog între primarul general şi cel de sector.

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.