Primarul Gheorghe Falca va organiza un miting impotriva casatoriilor homosexuale

Primarul Gheorghe Falca va organiza un miting impotriva casatoriilor homosexuale

by June 19, 2013 0 comments

primarul_gheorghe_falca_promite_aradenilor_surprize_placute_la_intrarea_in_ue[1]Primarul Aradului, Gheorghe Falca, doreste sa organizeze un miting impotriva casatoriilor homosexuale, dupa ce l-a acuzat pe Victor Ponta, in urma cu cateva zile, ca doreste, “chiar daca prin interpusi precum deputatul USL Remus Cernea, (…) un proces legislativ in directia legalizarii casatoriilor gay”. “Saptamana viitoare va fi o intalnire cu preoti, pastori, pentru a se pregati un miting in Arad. Un miting ca mesaj catre parlamentarii de Arad, pentru ca acestia sa cunoasca pozitia crestina a orasului. E bine ca parlamentarii sa cunoasca pozitia comunitatii. Sa nu facem miscari de strada ca si in Franta, dupa legiferarea casatoriei intre persoane de acelasi sex. E bine ca alesii sa cunoasca o a numita pozitie”, a spus Gheorghe Falca, intr-o emisiune TV, citata de cotidianul Adevarul.
“Aceasta mare temere a casatoriilor intre persoane de acelasi sex a ajuns in Romania dupa fenomenul din Franta si a ajuns si prin interpretarea si dorinta unui deputat, domnul Remus Cernea. Eu sunt pentru definire, daca nu in Constitutie, oricum in lege. Daca astazi doreste cineva casatoria intre barbat si barbat, poate maine doreste un barbat cu doua femei. Cred ca ar trebui sa ne oprim acolo suntem”.

In data de 14 iunie, Gheorghe Falca afirmase ca Victor Ponta, “un mare admirator al actualului presedinte Francois Hollande”, “pare sa-i urmeze modelul de stangism extrem si inadecvare la prioritatile reale”.

“Ca si Francois Hollande, Victor Ponta isi doreste supraimpozitarea veniturilor mari si, chiar daca prin interpusi precum deputatul USL Remus Cernea, sustine un proces legislativ in directia legalizarii casatoriilor gay. Iar paralelismul intre premiul roman si presedintele francez nu se opreste aici, amandoi inregistrand, in ceea ce priveste situatia economica si sociala, esec dupa esec”, afirmase Falca, citat de cotidianul local Arad Online.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.