Elena Udrea: Daca eu as fi condus PDL, dreapta ar fi fost unificata si ar fi avut un singur candidat

Elena Udrea: Daca eu as fi condus PDL, dreapta ar fi fost unificata si ar fi avut un singur candidat

by October 11, 2013 0 comments

elena_udrea[1]Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, vineri, pentru agentia Mediafax, ca nu se va inscrie in competitia interna a PDL pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidentiale si a aratat ca, daca ea “ar fi condus PDL, astazi dreapta era unificata si avea un singur candidat”.“Eu am spus mereu ca mai important decat sa stabilim candidatul este sa ii punem un vehicul politic puternic in spate. Cred ca in acest moment ar fi trebuit sa unificam toate partidele de centru dreapta intr-un mare partid, capabil sa ia in jur de 25% la europarlamentare si sa sustina cu sanse reale un candidat al dreptei. Era un moment propice in care toata lumea era de acord. Ati vazut ca si Traian Basescu si Emil Boc sustin aceasta varianta, dar si liderii PMP si FC. Daca eu as fi condus PDL, astazi dreapta era unificata si avea un singur candidat”, a precizat Elena Udrea.

Intrebata despre democrat-liberalii inscrisi in competitia interna din partid pentru a fi candidatul PDL la functia de presedinte al Romaniei, Elena Udrea a apreciat ca acestia sunt “candidati redutabili”.

“Partidul da tot ce are mai bun. Sunt trei candidati redutabili. Oricare dintre cei trei ii poate bate fie pe Ponta, fie pe Antonescu. Simona Cretu este o persoana foarte motivata, de buna credinta, este femeie, a avut un proiect foarte bun pentru Bucuresti, ecologizarea si amenajarea lacului Vacaresti, sunt convinsa ca va avea un proiect foarte bun si pentru Romania. Prin aceasta competitie si prin candidatii inscrisi demonstram ca suntem un partid deschis catre oameni noi, ca in PDL oricine poate avea bastonul de maresal in ranita. Simona Cretu este in partid de un an si trei luni, Catalin Predoiu de trei luni. Credeti ca in PNL sau PSD ar fi posibil asa ceva?”, a mentionat ea.

Potrivit calendarului stabilit de Colegiul Director al PDL, cei care doresc sa se inscrie in alegerile interne pentru desemnarea candidatului partidului la alegerile prezidentiale au la dispozitie saptamana 7-14 octombrie. Candidatii trebuie sa prezinte apoi colegilor de partid, pana in 14 decembrie, un proiect pentru Romania. Intre democrat-liberalii care au anuntat pana la acest moment ca au decis sa se inscrie in aceasta competitie interna sunt Catalin Predoiu si Gheorghe Falca.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.