Proiectul legii de buget a fost adoptat. Victor Ponta: un singur om e separat de restul de 20 milioane. El poate intoarce votul din Parlament

Proiectul legii de buget a fost adoptat. Victor Ponta: un singur om e separat de restul de 20 milioane. El poate intoarce votul din Parlament

by December 4, 2013 0 comments

MOTIUNEA DE CENZURA - PALATUL PARLAMENTULUIProiectul legii bugetului de stat si proiectul legii bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2014 au fost adoptate, miercuri, de plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului cu 346 de voturi pentru, 49 impotriva si 7 abtineri. Victor Ponta: “S-a votat bugetul, pleaca spre presedinte, nu cred ca il va citi.”Dezbaterile parlamentare pe marginea celor doua proiecte de lege au durat o zi si jumatate. Discutiile au inceput marti la ora 10:00 si s-au incheiat miercuri in jurul orei 13:00, nefiind acceptat niciun amendament al Opozitiei, potrivit Agerpres.

Dupa adoptarea bugetului, deputatul PDL Cezar Preda a luat cuvantul avertizandu-l pe premierul Victor Ponta ca “singurul lucru pe care l-ati reusit cu acest buget in fata Europei este ca puteti intra in Cartea Recordurilor. Ati facut un buget contra-cronometru”.

Premierul Victor Ponta le-a multumit parlamentarilor pentru faptul ca au adoptat proiectul legii bugetului de stat si proiectul legii bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2014

Declaratii Victor Ponta:

  • Vreau sa le multumesc si celor care, plecand din sala, practic au sustinut bugetul, pentru ca nu au votat impotriva.
  • Exista o explicatie pentru care acest buget a fost votat rapid. Este un buget care nu prevede taieri. In sfarsit nu mai se taie de la oameni.
  • Sunteti primul Parlament care reuseste sa faca curat dupa doua legislaturi extrem de complicate.
  • Din pacate, cred ca o sa ne mai intalnim inca o data. Insa nu e vointa mea, evident, dar exista un om in Romania care e mai separat fata de cei 20 de milioane. Are dreptul de a opri promulgarea bugetului.
  • Vreau sa va rog inca o data sa ne vedem inca o data in aceasta formula, ca impreuna cu Guvernul, cu toti oamenii care vor binele acestei tari, sa incercam ca fiecare roman, fiecare pensionar, fiecare profesor sau medic incepand cu 1 ianuarie sa poata sa beneficieze de ceea ce inseamna munca fiecarui roman.
Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.