Copilotul Răzvan Petrescu, externat la o lună de la accidentul din Apuseni

Copilotul Răzvan Petrescu, externat la o lună de la accidentul din Apuseni

by February 20, 2014 0 comments

accident-apuseniCopilotul Răzvan Petrescu, rănit în accidentul aviatic produs în Apuseni în urmă cu o lună, a făcut primele declaraţii de la accident joi, odată cu externarea sa, spunând că starea sa de sănătate s-a îmbunătăţit considerabil şi că se simte bine, el rememorând momentul impactului.”Starea mea s-a îmbunătăţit considerabil şi pot fi externat, mă simt bine”, a spus copilotul Răzvan Petrescu, în vârstă de 23 de ani.

“Momentul încă este cald, îmi amintesc ce s-a întâmplat şi înainte şi după impact. După impact am avut un moment de inconştienţă. M-am trezit în lateral-stânga faţă în aeronavă, pe jos. Prima acţiune a fost să îmi evaluez starea de sănătate, am văzut că îmi pot mişca degetele de la picioare, dar având fracturi la picioare nu mi le puteam mişca. Braţele erau în regulă, m-am gândit să mă îndepărtez şi m-am târât prin zăpadă şi am reuşit să mă îndepărtez câţiva metri, fiindu-mi frică de o explozie a aeronavei”, a afirmat Petrescu.

El a precizat că imediat după ce s-a îndepărtat de avion a încercat să sune la 112, dar nu a reuşit, din cauza telefonului său “nu foarte inteligent”, apoi a reuşit să îşi sune tatăl.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.