LITERAlmente te iubesc! – campania Editurii Litera dedicată lunii februarie

LITERAlmente te iubesc! – campania Editurii Litera dedicată lunii februarie

by February 13, 2014 0 comments

editura-literaEditura Litera anunță lansarea campaniei “LITERAlmente te iubesc! Campania Editurii Litera dedicată lunii februarie.

“Indiferent că sărbătorim Dragobetele sau Valentine’s Day, februarie este luna iubirii și a prieteniei. Așadar, decretăm deschisă luna iubirii și vă invităm să o sărbătoriți alături de noi, prin campania LITERAlmente te iubesc!”, informează editura, într-un comunicat transmis, joi.

Printre surprizele pregătite de Litera se numără un inedit concurs, care se desfășoară până pe 14 februarie, pe pagina de Facebook a editurii, al cărui câștigător va primi, pentru el și perechea lui, întreaga colecție “Romanul de dragoste”, alături de un parfum.

De asemenea, cei care doresc “un cadou inspirat, pentru el sau pentru ea”, sunt invitați la BookStop-urile Litera din toată țara și la Librăria Litera din București, unde vor putea cumpăra, la prețuri speciale, pachete-cadou cu cele mai frumoase și interesante cărți.

Prietenii editurii, ca și clienții BookStop-urilor Litera, vor primi cadou în zilele de Valentine’s Day și Dragobete semne de carte și scrisori celebre de dragoste pentru a intra în spiritul lunii îndrăgostiților, Marin Preda, Stendhal, Lord Byron, Goethe, Mihai Eminescu, James Joyce fiind doar câțiva dintre romanticii pe care cititorii Litera îi vor putea lectura.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.