TVR cumpara 140 de autoturisme prin BCR Leasing. Valoarea: aproape 3 milioane de euro

TVR cumpara 140 de autoturisme prin BCR Leasing. Valoarea: aproape 3 milioane de euro

by February 20, 2014 0 comments

televiziunea-romana[1]Televiziunea Română are un câștigător pentru licitația privind înnoirea parcului său auto. Societatea BCR Fleet Management a fost desemnată câştigătoarea licitaţiei pe care TVR a demarat-o în septembrie 2013 pentru cumpărarea, în leasing, a 140 de autoturisme. Valoarea toatală a contractului este de 2,4 milioane de euro, fără TVA (2.976.000 euro cu TVA).

Ceea ce înseamnă că TVR va trebui să plătească aproximativ 21.000 de euro (cu TVA) pentru fiecare autoturism cumpărat, scrie Paginademedia.ro.

Suma este la jumătatea valorii pe care Televiziunea Română o estima în momentul demarării procedurii de achiziție a celor 140 de mașini.

În septembrie 2013, TVR estima că “înoirea parcului auto” va costa 5.115.200 de euro fără TVA, potrivit unui anunț postat, la momentul respectiv, pe site-ul de licitații publice (e-licitație.ro).

Licitaţia a fost demarată de fostul Consiliu de Administraţie (CA) al TVR, care era condus de preşedintele-director general al televiziunii publice Claudiu Săftoiu.

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.