Crin Antonescu si-a dat demisia din functia de presedinte al Senatului

Crin Antonescu si-a dat demisia din functia de presedinte al Senatului

by March 4, 2014 0 comments

Crin-Antonescu[1]Presedintele PNL Crin Antonescu a anuntat marti, in plenul Parlamentului, ca demisioneaza din functia de presedinte al Senatului. Intr-o interventie anterioara de la tribuna, Antonescu ii ceruse premierului Victor Ponta sa demisioneze impreuna ca semn ca USL nu mai exista, dupa ce premierul ii atrasese atentie ca prezenta sa la sefia Senatului e un semn al continuitatii aliantei.

“Dragi colegi, eu demisionez din functia de presedinte al Senatului”, a anuntat Antonescu.

Replica liderului PNL a venit dupa ce premierul Victor Ponta a afirmat ca USL continua sa existe in unele forme, cum ar fi faptul ca Antonescu ramane in functia de presedinte al Senatului iar Valeriu Zgonea ocupa functia de presedinte al Camerei Deputatilor.

“Domnule premier Victor Ponta, dumneavoastra vedeti in prezenta mea in fruntea Senatului semnul ca USL mai exista. Va spun eu, USL nu mai exista. Aveti curaj, ca sa ne convingem amandoi, sa demisionam amandoi din functiile pe care le-am obtinut la USL? Suntem aici, in plenul Parlamentului, e toata lumea, aveti consilierii, presa. Eu demisionez frumos din presedintia Senatului, pe care mi-a dat-o USL, dumneavoastra, din functia de premier, pe care v-a dat-o USL”, a declarat Antonescu intr-o interventie anterioara, potrivit Mediafax.

“Nu stiu raspunsul. Nu facem asta, nu aveti acest curaj. Dintr-un simplu motiv, nu din cauza ca trebuie sa treceti pe la Cotroceni, ca ati mai trecut, nu-i vorba, ci pentru ca, imi pare rau sa spun, dar e adevarat: Eu daca nu mai sunt presedintele Senatului, sunt acelasi, ba am chiar mainile mai libere. Dumneavoastra, daca nu mai sunteti prim-ministru, nu mai sunteti nimic”, a continuat liderul PNL.

Victor Ponta a raspuns ca nu intentioneaza sa demisioneze din functie, asa cum i-a cerut fostul partener de coalitie imediat dupa ruperea USL si ulterior in plen.

“Avem un presedinte care anunta ca in 5 minute isi da demisia. E in functie. Avem un presedinte al Senatului care anunta ca daca nu trece referendumul isi da demisia. E in functie. Eu nu imi dau demisia. Ma aflu in fata dumneavoastra pentru a va cere votul de incredere”, a declarat Victor Ponta

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.