Radu Mazare, adus cu mascatii la DNA Bucuresti. El a fost saltat de procurori dintr-un restaurant

Radu Mazare, adus cu mascatii la DNA Bucuresti. El a fost saltat de procurori dintr-un restaurant

by April 8, 2014 0 comments

imagesCAN3J1Q6Radu Mazare, primarul Constanţei, suspectat de fapte de CORUPŢIE, este audiat la DNA Bucureşti. Mazăre a fost ridicat dintr-un local bucureştean şi dus la DNA. Mai multe percheziţii au avut loc, marţi dimineaţă, la Primăria Constanţei şi acasă la Radu Mazăre. Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a fost adus la DNA, marţi, de mascaţi, el declarând că această acţiune face parte din “sârba procurorilor” şi că era conştient că este cercetat încă din 2005.

DNA a anunţat, marţi, că procurorii fac percheziţii la 12 adrese din Constanţa, Bucureşti şi Dâmboviţa, printre care şi la sediul unei instituţii publice, într-un dosar în care se fac cercetări privind fapte de corupţie care ar fi fost comise, în 2011-2013, de funcţionari cu funcţii de conducere.

“Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secția de Combatere a Infracțiunilor Conexe Infracțiunilor de Corupție efectuează cercetări într-o cauză penală, ce vizează suspiciuni privind săvârșirea, în perioada 2011 – 2013, a unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție de către funcţionari publici, cu funcţii de conducere în plan local”, se arată întră-un comunicat de presă al DNA.

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.