4 magistrati de la Tribunalul Bucuresti sunt anchetati de procurorii DNA

4 magistrati de la Tribunalul Bucuresti sunt anchetati de procurorii DNA

4 magistrati de la Tribunalul Bucuresti sunt anchetati de procurorii DNA

by May 19, 2014 0 comments

Patru magistraţi de la Tribunalul Bucureşti sunt suspectaţi de fapte de corupţie. DNA cere avizul CSM pentru arestarea lor. Un judecător s-a baricadat în casă. Judecătorul Mircea Moldovan nu vrea să iasă din casă.

Patru judecători de la Tribunalul Bucureşti sunt suspectaţi de fapte de corupţie, trei dintre aceştia fiind duşi la Direcţia Naţională Anticorupţie, pentru a li de aduce la cunoştinţă învinuirile pentru care sunt vizaţi, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Potrivit surselor citate, cei trei judecători ar fi fost ridicaţi de la Tribunalul Bucureşti, în baza unor mandate de aducere.

Sursele judiciare au precizat că şi în cazul celui de-al patrulea judecător s-a emis mandat de aducere, dar acesta nu a fost deocamdată adus la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) pentru că urmează să fie ridicat de acasă sau din alt loc.

Cei patru judecători sunt de la Secţia Comercială a Tribunalului Bucureşti şi sunt suspectaţi că ar fi săvârşit fapte de corupţie în legătură cu soluţionarea unor litigii în cauze de insolvenţă, în sensul că ar fi avut înţelegeri cu lichidatori judiciari, au mai spus sursele citate.

La DNA a fost solicitată o ambulanţă, pentru o persoană căreia i s-ar fi făcut rău, însă deocamdată nu se ştie dacă este vorba despre unul dintre cei trei judecători.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.