Liviu Dragnea: Victor Ponta va candida la prezidentiale. PSD nu are nicio lista

Liviu Dragnea: Victor Ponta va candida la prezidentiale. PSD nu are nicio lista

Liviu Dragnea: Victor Ponta va candida la prezidentiale. PSD nu are nicio lista

by June 5, 2014 0 comments

Liviu Dragnea, preşedintele executiv al PSD, a declarat, joi, că PSD-ul nu are nicio listă cu candidaţi la Preşedinţie, deoarece el este sigur că PSD îl va avea drept candidat pe preşedintele partidului, Victor Ponta. Afirmatiile lui Liviu Dragnea au fost facute dupa ce Mircea Geoană a declarat, miercuri, că numele său figurează pe lista “foarte scurtă” de potenţiali candidaţi PSD la prezidenţiale, relateaza Mediafax.

Dragnea a declarat corespondentului MEDIAFAX că viitorul candidat al PSD la Preşedinţie va fi stabilit prin procedurile statutare. “Cu certitudine vă pot spune că nu există nicio listă, nici lungă, şi nici scurtă în PSD cu posibili candidaţi la Preşedinţie. Cât de curând, vom stabili asta în partid prin procedurile statutare cine este candidat. Eu cred că avem un candidat cu şanse serioase de reuşită, care e Victor Ponta”, a spus Dragnea.

Întrebat dacă şi-ar dori să candideze el la Preşedinţie dacă Victor Ponta îşi exprimă intenţia de a continua mandatul de premier, Liviu Dragnea a răspuns: “Nu”. “Nu, pentru că sunt sigur că va candida Victor Ponta”, a conchis Dragnea.

Mircea Geoană a declarat, miercuri, că numele său figurează pe lista “foarte scurtă” de potenţiali candidaţi PSD la prezidenţiale, el arătând că viitorul candidat va fi decis cu calm şi înţelepciune şi că trebuie discutat şi cu Victor Ponta despre intenţia declarată a acestuia de a rămâne premier.

Întrebat dacă ia în calcul ca la Congresul PSD din septembrie să supună acestui for intenţia sa de a candida la prezidenţiale, Geoană a precizat: “Vom decide la timpul potrivit şi vom alege cu înţelepciune, conform Statutului, care e cea mai bună formulă”.

“Va trebui să discutăm şi cu Victor Ponta pentru că până la urmă trebuie să vedem dacă declaraţiile lui cu privire la dorinţa de a-şi continua mandatul de premier până în 2016 – care e mai mult decât legitimă, pentru asta a fost votat, pentru asta am fost votaţi în 2012 – se păstrează sau nu”, a adăugat Geoană.

El a menţionat că numele lui se află pe lista scurtă cu eventuali candidaţi PSD. “Deci cu calm şi cu răbdare. Avem resursă politică la nivel înalt, în partid, asta e luxul, între ghilimele, pe care îl avem, de a avea candidaţi între care şi numele meu se află acolo sus pe lista foarte scurtă de potenţiali cadidaţi PSD”, a subliniat senatorul social-democrat.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<