Sebastian Ghiţă cere suspendarea lui Şova şi lui Hrebenciuc din PSD

Sebastian Ghiţă cere suspendarea lui Şova şi lui Hrebenciuc din PSD

Sebastian Ghiţă cere suspendarea lui Şova şi lui Hrebenciuc din PSD

by October 21, 2014 0 comments

Deputatul PSD Sebastian Ghita spune, intr-o declaratie de presa, ca Dan Sova si Viorel Hrebenciuc au gresit fata de PSD si ca acestia trebuie sa se puna la dispozitia justitiei, potrivit romaniatv.net.

“Conform deciziei de la Orastie enuntata de presedintele Ponta, cer suspendarea domnilor Sova si Hrebenciuc din PSD. Victor Ponta vrea sa apere legea si corectitudinea. Acesti oameni au gresit in partid. Nu stiu daca au gresit si in fata legii. Domnul Ponta a spus ca cine va face jocuri in PSD va fi exclus. Justitia trebuie sa arate adevarul despre retrocedari. Si despre Macovei. Si despre regimul Basescu”, se arata in declaratia deputatului PSD.

“Nu vreau raul nimanui. Dar sunt sigur ca Victor Ponta, Liviu Dragnea, Gabi Oprea si Daniel Constantin pot sa arate romanilor ca sunt drepti si corecti. Nimeni nu este mai presus de lege. Hrebenciuc i-a atras si pe alti senatori intr-o situatie rea si grava, riscand sa compromita pozitia PSD. Procurorii sunt intrebati de ce apar astfel de anchete in campanie? Politicienii trebuie sa se intrebe de ce fac astfel de lucruri in campanie! Hrebenciuc si Sova trebuie sa se puna la dispozitia justitiei”, a declarat Sebastian Ghita pentru romaniatv.net.

Stenogramele convorbirilor dintre Dan Sova si Viorel Hrebenciuc din Ordonanta DNA arata cum cei doi lideri PSD cautau solutii pentru dezincriminarea faptelor de coruptie prin eliminarea unui articol din legea 78/2000. Hrebenciuc apare in stenograme promitandu-i lui Sova sprijin pentru sefia PSD in detrimentul lui Valeriu Zgonea si Liviu Dragnea, in timp ce Sova vorbeste despre o lege care sa aprobe amnistia si gratierea. Sova vorbeste chiar despre “epoca post Victor”, spunand ca membrii PSD nu il vor pe Liviu Dragnea la sefia partidului.

Citeşte mai departe pe hotnews.ro

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.