Ponta i-a cerut lui Iohannis să îşi prezinte scuzele faţă de soţia sa, Daciana

Ponta i-a cerut lui Iohannis să îşi prezinte scuzele faţă de soţia sa, Daciana

Ponta i-a cerut lui Iohannis să îşi prezinte scuzele faţă de soţia sa, Daciana

by November 11, 2014 0 comments

Candidatii Klaus Iohannis si Victor Ponta s-au pus fata in fata reciproc cu temele de campanie negativa – de la “afacerile si averea” lui Victor Ponta, la “traficul de copii” al lui Klaus Iohannis. Cei doi si-au cerut reciproc sa prezinte scuze. In dialogul de mai jos vedeti cine a cedat.

Ponta: Obligatia de a indexa pensiile este prevazuta in lege si nu s-a aplicat cat guvernau colegii dumneavoastra de la PDL. As vrea sa spuneti oamenilor ce abrogati? Legea indexarii pensiilor? Cresterea cu 10% a salariilor din educatie, alocatia copiilor, alocatia pentru cei cu dizabilitati?

Iohannis: Vad ca ati facut o fixatie pentru familia mea (n.r. dupa ce Ponta facuse referire anterior la pensia soacrei sale). Soacra mea are tot o pensie de 350 de lei. Nici parintii mei nu sunt fericit ca ati trimis echipa sa ii filmeze. Poate ati aflat ca nu presedintele abroga legi. Parlaemntarii le vor analiza si le vor imbunatatii.

Ponta: Nu am zis nimic de familia dumneavoastra. Am intrebat-o pe domana Plumb si mi-a zis ca nu are atat pensia soacra dumneavoastra. Puteti sa ii cereti scuze sotiei pentru plangerea penala pe care i-ati facut-o si pentru ziarul de promovare al ACL (n.r. pe care Ponta l-a adus in studio si din care a ctit o serie de titluri acuzatoare la adresa sa si a sotiei).

Iohannis: Asa cum nu ati trimis pe nimeni la parintii mei, nici eu nu v-am defaimat.

Ponta: Aici scrie ACL.

Iohannis: Si pe emisiunea dumneavoastra scrie PSD. Imediat ce va cereti scuze ca m-ati facut traficant de copii, ca sunt vanzator de organe, ca nu sunt un bun ortodox.  Va rog sa va insusiti si ne cerem scuze reciproc, daca suntem domni.

Ponta: N-am spus asa ceva.

Iohannis: Daca in aceasta campanie am lezat pe cineva, pentru afirmatiile mele eu imi cer scuze.

Ponta: Va multumesc!

Citeşte mai mult

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<