Traian Basescu: Am votat impotriva unui regim discretionar

Traian Basescu: Am votat impotriva unui regim discretionar

Traian Basescu: Am votat impotriva unui regim discretionar

by November 16, 2014 0 comments

Preşedintele Traian Băsescu a votat, duminică, la Colegiul ”Xenopol” din Capitală, unde a venit însoţit de soţia sa, Maria. După vot, şeful statului a declarat că a votat ”împotriva instaurării unui regim discreţionar” şi a făcut apel către ”cei care au fost numiţi băsişti” să iasă la vot şi ”să le arate celor care i-au dispreţuit că ei contează”.

Preşedintele Traian Basescu  a votat la Colegiul “Xenopol” din Capitală, unde a venit împreună cu soţia sa.

“În primul rând, prin votul pe care l-am dat acum simt că încep să scap de o greutate din spate. Se va transfera către altcineva responsabilitatea pentru România. În al doilea rând, am votat împotriva instaurării unui regim discreţionar şi acest lucru sper să îl facă şi toţi aceia care au fost umiliţi câţiva ani, fiind numiţi băsişti. Şi fac din un apel la aceştia să vină la vot astăzi, indiferent că sunt în ţară sau în străinatate, şi să le arate celor care i-au dispreţuit că ei contează”, a spus preşedintele.

Băsescu a fost întâmpinat duminică la secţia de votare unde şi-a exercitat dreptul de vot cu aplauze, dar şi cu lozinci strigate împotriva sa.

Câteva zeci de persoane se aflau duminică dimineaţă în faţa Liceului ‘A.D. Xenopol’, unele aplaudând şi strigând ‘Băsescu’ iar altele, ‘Băsescu la puşcărie!’, atât la sosirea şefului statului, cât şi la plecarea acestuia.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.